Aplicaţia prin care poţi achita nota de plată la restaurant direct de pe mobil

Aplicaţia prin care poţi achita nota de plată la restaurant direct de pe mobil

City Grill, cel mai mare grup românesc de restaurante, a încheiat un parteneriat cu Raiffeisen Bank, prin care posesorii de card care utilizează un smartphone de tip ANDROID sau IOS şi care au aplicaţia „Out4Food” pot face plata direct din aplicaţie, cu ajutorul serviciului Raiffeisen E-commerce.

“Aplicaţia Out4Food este un instrument care aduce new business, iar cifrele pe care le generează susţin acest lucru. Funcţiunea de plată direct prin aplicaţie, dezvoltată în parteneriat cu Raiffeisen Bank, a generat, în primele zile de la lansare, câteva sute de tranzacţii. Aceasta este încă o dovadă a faptului că tinerii din generaţia millennials sunt core targetul nostru, aşa cum ne şi arată rapoartele psihografice şi demografice”, a declarat Ramona Popescu, marketing manager al grupului City Grill.

După patru ani de funcţionare a aplicatiei Out4Food, sunt peste 100.000 de clienţi înrolaţi în program, cu ajutorul cărora au fost efectuate aproximativ 1.500.000 de tranzacţii.

Aplicaţia poate fi descărcată de pe platforma out4food.ro. Prin intermediul programului Out4Food, clienţii îşi pot gestiona contul prin telefonul mobil, pot face comenzi online fără să aştepte chelnerul, pot rezerva o masa la oricare dintre restaurantele grupului, primesc puncte de fidelitate la fiecare vizită şi, mai nou, pot achita nota de plată prin aplicaţie.

Citeşte şi Prima aplicație gratuită de mobil pentru programări medicale