Primul Oktoberfest corporatist în nordul Bucureștiului

Prima editie a festivalului Oktoberfest dedicat angajatilor din nordul Bucurestiului va avea loc anul acesta in perioada 23-26 septembrie

Românii își doresc mai mult timp liber, precum și posibilitatea de a se relaxa la serviciu, conform studiilor recente. O nouă tendință în corporații este amenajarea unor spații de relaxare sau chiar organizarea de evenimente după program pentru angajați.

Prima ediție a festivalului Oktoberfest dedicat angajaților din nordul Bucureștiului va avea loc anul acesta în perioada 23-26 septembrie, în complexul Swan Office &Technology Park din Pipera, și este deschis publicului larg.

Cele patru zile de mâncare bună, bere rece și distracție dedicate comunității locale vor fi încununate de concertul trupei Bere Gratis.

Respectând tradiția germană, festivalul își dorește să sprijine atât comunitatea de angajați, cât și pe cea de rezidenți din zona Pipera-Voluntari, facilitând socializarea și networkingul de calitate, după program.

Dintre cei peste un milion de angajați din Capitală, 65.000 sunt concentrați în clădirile de birouri din Pipera, potrivit unui studiu de la începutul lui 2019. În același timp, statisticile arată că în Voluntari sunt peste 43.000 de locuitori, ceea ce a transformat zona din nordul Bucureștiului într-una din cele mai mari comunități rezidențiale. De cele mai multe ori, oamenii se știu din vedere, iar Oktoberfest powered by Swan Office Park își propune să-i ajute să se cunoască cu adevărat într-un mediu familiar.

Organizatorii pun bunăstarea angajaților pe primul plan și își doresc să întărească sentimentul acestora de apartenență la comunitate. Astfel, biroul nu mai este doar locul de muncă, ci spațiul în care angajații se întâlnesc cu prietenii și se distrează în timpul liber.

Pe parcursul celor 4 zile de festival, în Swan Office Park (Șoseaua București Nord nr.15-23, Voluntari ) între 17.30 și 20.30, participanții vor putea găsi butoaie cu bere artizanală, grătare încinse cu cârnați, fripturi, și mici, dar și băuturi răcoritoare și dulciuri pe alese.

În fiecare zi de festival, de la ora 17.30 un DJ va da tonul distracției, iar programul concertelor este următorul:

23 septembrie, 18.30 – concert Trupa 13

26 septembrie, 18.30 – concert Bere Gratis

Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment până vineri, 20 septembrie, pe adresa de mail alina@tudor-communication.ro sau la numărul de telefon 0722729441.

Swan Office &Technology Park, parte a Smartown Group, este un complex de clădiri de birouri situat în partea de nord a Bucureștiului, în zona Pipera. Complexul se întinde pe o suprafaţă utilă totală de circa 30.000 mp și este format din trei clădiri, Henley, Kingston și Windsor. În prezent, în spațiile de birouri ale complexului își desfășoară activitatea în jur de 5.000 de angajați ai unor companii precum Emag, Mercedes-Benz, Business Lease și altele.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •