VIDEO – Samsung lansează Galaxy S5

Diferențele, din punct de vedere al design-ului, spun specialiștii, este unul minor față de varianta de anul trecut, Galaxy S4. Ecranul lui Galaxy S5 este ușor mai mare, de aproape 13 cm.
Sub display există un nou buton pentru meniul principal care are integrat un scaner de recunoaștere a amprentei, la care se adaugă și taste capacitive pentru multitasting și pentru întoarcerea în meniu principal.

S5 este construit și cu o formă de protecție împotriva apei, ceea ce înseamnă că poate fi ținut chiar și 30 de minute la aproape un metru adâncime.

Noul telefon vine în patru variante: negru, alb, albastru și auriu, iar ca sistem de operare, Samsung Galaxy S5 folosește Android 4.4.2 KitKat.

Ce aduce nou S5-ul?  My Magazine, un cititor de știri care a debutat inițial pe Samsung Galaxy Note 3. În plus, interfața cu tab-uri a meniului de setări a fost înlocuit cu un scrolling vertical.

El include de asemenea o varianță îmbunătățită a aplicației S Health, de monitorizare a ritmului cardiac.

Citește și Cum arată primul Android Nokia

Alte detalii importante ar fi faptul că are un procesor quad-core de 2.5GHz, 2GB de RAM și o baterie mai rezistentă. În ceea ce privește camera foto, ea a fost upgradată la un sensor de 16 megapixeli, cu capacitățo video 4K.

Samsung Galaxy S5 va fi disponibil, la nivel global, din 11 aprilie. Prețul este estimat la 650 de dolari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •