Grupul Rompetrol își schimbă numele în KazMunayGas Internaţional

Grupul Rompetrol isi va schimba numele in KazMunayGas International

Grupul Rompetrol își va schimba numele în KazMunayGas Internaţional, ca parte a procesului de integrare a activităților și operațiunilor în cadrul unicului său acționar – KazMunaygas (KMG), compania națională de petrol și gaze din Kazahstan, potrivit unui comunicat al Rompetrol remis Manager Express.

Această hotărâre a fost luată în unanimitate de consiliul de administrație a grupului la sfârșitul lunii februarie. Schimbarea numelui companiei face parte din strategia de dezvoltare a brandului – KazMunayGas, dar și de valorificare a activităților sale.

Citește și Malaysia Airlines și comunicarea de criză

Deși Rompetrol va deveni KazMunayGas Internaţional, brandul Rompetrol va fi folosit în continuare în cadrul segmentului de distribuție. Mai mult, pentru a asigura loialitatea clienților și pentru susținerea investițiilor alocate pentru dezvoltarea noii identități vizuale a stațiilor, compania va continua să opereze sub marca „Rompetrol”, se mai arată în comunicatul citat.

Citește și Pirelli a decis să vândă fabrica de cord metalic din Slatina

KMG Internaţional operează peste 1.100 de puncte de distribuție a carburanţilor în România, Franța, Spania, Republica Moldova, Georgia, Bulgaria, sub mărcile Rompetrol și Dyneff. De asemenea, Grupul deţine rafinăriile Petromidia Năvodari și Vega Ploiești.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •