Noul Franchise Country Manager Coca-Cola România și Moldova este Nicoleta Eftimiu

Noul Franchise Country Manager Coca-Cola Romania si Moldova este Nicoleta Eftimiu.

În cea mai înaltă poziție în structura organizatorică a companiei pentru țările din Europa de Sud-Est, Nicoleta Eftimiu este prima femeie desemnată să conducă operațiunile Coca-Cola din cele două regiuni. În noua funcție managerială, ea vine cu o viziune strategică asupra companiei pe care o va coordona și cu un bagaj solid de cunoștințe pentru companie, cumulat de-a lungul celor 19 ani în care a lucrat direct sau indirect pentru Coca-Cola.

Și-a început parcursul profesional în agenție, ca Account Director pentru brand-ul Coca-Cola, iar apoi s-a alăturat echipei Coca-Cola Hellenic Bottling Company România în poziția de Category Manager Stills and New Business. Această ipostază i-a permis să acumuleze cunoștințe pe partea de distribuție și de comercializare directă.

Următorul său pas în carieră a fost făcut către Coca-Cola România, unde a ocupat funcții atât locale, cât și regionale – de la Brand Manager și până la Marketing Director. Sub conducerea Nicoletei Eftimiu, echipa Coca-Cola România a inițiat campanii cu rezultate eficiente la nivel de business și concepte inovatoare care au fost recunoscute în festivaluri de publicitate internaționale, România devenind exemplu de best-practice pentru țările din Europa Centrală și de Sud-Est. Datorită experienței sale solide în marketing, tranziția către noua poziție a venit natural, Nicoleta Eftimiu preluând rolul actual.

Anterior, această funcție a fost ocupată de Petre Șandru care, începând cu anul acesta, a dat curs unei noi provocări profesionale și a devenit Country Manager Coca-Cola Irlanda.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •