Juan Canellas Balanza, noul Chief Sales Officer al NN Asigurări de Viață

Juan Canellas Balanza, noul Chief Sales Officer

NN Asigurări de Viață își consolidează echipa executivă prin numirea lui Juan Canellas Balanza în poziția de Chief Sales Officer, începând cu luna aprilie.

Noul Chief Sales Officer are experiență în definirea și implementarea operațiunilor de vânzări și în conducerea de echipe extinse de vânzări, atât în cadrul grupului NN, cât și în alte companii europene. Juan Canellas Balanza are, în același timp, experiență în digitalizarea proceselor de vânzări, un pilon cheie al strategiei NN Asigurări de Viață pentru următorii ani.

„Din poziția de Chief Sales Officer al NN Asigurări de Viață, misiunea mea va fi să contribui la consolidarea poziției NN pe piața locală și la stimularea dezvoltării pieței de asigurări de viață și sănătate din România, sprijinind românii să-și asigure și protejeze viitorul financiar”, a spus Juan Canellas Balanza.

Înainte de a se alătura echipei de conducere a NN Asigurări de Viață, Juan Canellas Balanza a ocupat, în ultimii trei ani, poziția de Chief Sales Officer al Nationale Nederlanden Polonia, având un rol cheie în consolidarea vânzărilor de asigurări de viață, cu componentă de protecție, și în extinderea canalelor de distribuție ale companiei. Cu o experiență profesională de peste 23 de ani, el s-a alăturat echipei NN în anul 2000, deținând de atunci mai multe poziții de management în cadrul NN în Spania și în Olanda.

Juan Canellas Balanza a absolvit ESIC Business School din Madrid, cu specializare în management de marketing și comercial, și și-a continuat studiile cu un EMBA în cadrul Instituto de Empresa (IE).

NN este o companie de asigurări și managementul investițiilor, activă în peste 18 țări, cu o puternică prezență în Europa și în Japonia. Divizia de asigurări este activă pe piețele mature din Europa de Vest și Japonia, precum și pe piețele în curs de dezvoltare din Europa Centrală și de Est și în Turcia.

Te-ar putea interesa și DONA Marketing Grup numește un nou membru în Consiliul de Administrație

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •