5.000 de joburi în cadrul celui mai mare târg de carieră, ediția virtuală

Saptamana aceasta, pana pe 13 noiembrie 2016, are loc cea de-a 8 - a editie a evenimentului Angajatori de Top Virtual

Săptămâna aceasta, până pe 13 noiembrie 2016, are loc cea de-a 8 – a ediție a evenimentului Angajatori de Top Virtual, proiect de recrutare online care reunește peste 140 de angajatori și 5.000 de oportunități de carieră. Evenimentul a început pe 31 octombrie, iar după prima săptămână au fost înregistrate peste 100.000 de vizite, aproape dublu față de ediția din toamna anului trecut. Cei care au accesat târgul de carieră Angajatori de Top Virtual, provin din oraşe precum: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Ploiești, Brașov, dar și din alte orașe din țară.

Cui i se adresează târgul virtual Angajatori de Top?

Pentru cei care își doresc să se angajeze în această toamnă, târgul virtual de joburi poate reprezenta soluţia perfectă pentru a obţine jobul dorit. Platforma virtuală 3D este o metodă inovatoare care aduce în confortul propriei locuințe peste 140 de companii și 5.000 de joburi. Oportunitățile de carieră sunt în domenii diverse: IT, Servicii și BPO, FMCG, Inginerie, Bancar și Servicii Financiare, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Auto, Retail, Turism și Agenții de Recrutare. Principalul beneficiu al platformei este că utilizatorii pot vizita, din fața calculatorului, standurile virtuale ale companiilor participante la eveniment.

Evenimentul este adresat atât profesioniștilor, cât și celor fără experiență, candidaților care sunt în căutare de locuri de muncă. Companiile participante recrutează pentru poziții entry – level cât și pentru poziții senior sau middle level. Totodată, candidații care vor să treacă prin experiența unui internship, pot accesa târgul virtual Angajatori de Top pentru a aplica la programul dorit.

Pentru a participa la Angajatori de Top Virtual, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hipo.ro. După logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului şi pot aplica la toate joburile de interes.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •