Rezultatele Best Employer Study, realizat de către Aon România, se anunță pe 24 noiembrie 2016

Rezultatele Best Employer Study, realizat de catre Aon Romania, se anunta pe 24 noiembrie 2016

În mai puțin de o săptămână, vom afla care sunt cei mai buni angajatori din acest an. Datele pentru ediția desfășurată în 2016 vor fi făcute publice pe 24 noiembrie, în cadrul ceremoniei de nominalizare a celor mai buni angajatori din România ce va avea loc la Hotel Intercontinental din București.

Best Employers Study (BES) este realizat anual de către Aon Hewitt și se adresează companiilor cu peste 50 de angajați, având cel puțin trei ani de activitate pe piața din România.

BES analizează nivelul de implicare profesională a angajaţilor (engagement) în baza examinării a trei dimensiuni: „SAY” (angajaţii care vorbesc pozitiv despre compania pentru care lucrează, în discuţiile cu prietenii, colegii sau clienţii), „STAY” (angajaţii care vor să rămână în companie pentru mai mult timp şi care nu se gândesc să o părăsească) şi „STRIVE” (angajaţii care depun un efort suplimentar pentru a ajuta la obţinerea de rezultate pentru companie).

Nivelul de engagement, în creştere

Rezultatele studiului din 2015 ne arată că implicarea este importantă pentru companiile Best Employer – rezultatul scorului de engagement al acestor organizații fiind în creștere – 80% în 2015 față de 78% în 2014 și 71% înregistrat în 2013.

Nominalizarea la titlul Best Employer se bazează pe rezultatele obținute de companiile participante la sondaj în baza opiniilor angajaților proprii. Metodologia folosită este dezvoltată de Aon Hewitt în cei aproape 20 ani de când efectuează acest studiu la nivel mondial.

Companii nominalizate în 2015

Pe baza rezultatelor obținute în urma cercetării de anul trecut, următoarele companii au primit titlul Best Employer:

  • Adobe Systems România
  • Autonom
  • Dell
  • Edenred România
  • Companiile Mars, Inc. din România – Royal Canin România, Mars România, Wrigley România
  • McDonald’s România
  • Pfizer România

Aon România, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România, oferă servicii profesionale de consultanţă în asigurări, reasigurări, managementul de risc şi beneficii pentru angajaţi, pentru companii, autorităţi sau instituţii financiare.

Pentru mai multe detalii despre studiul Best Employers în România vizitați: http://bestemployerseurope.aon.com/ro/