PayPoint își consolidează operațiunile în Charles de Gaulle Plaza

PayPoint își consolidează operațiunile în Charles de Gaulle Plaza

PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail, și-a consolidat birourile în clădirea Charles de Gaulle Plaza.

Compania, cu sediul principal în Marea Britanie, a închiriat un spațiu de 1,300 mp la etajul 8 al clădirii Charles de Gaulle Plaza, reunind astfel echipele din București, care au funcționat în prealabil în două clădiri diferite, respectiv Charles de Gaulle Plaza și Romană Offices. Procesul de analiză și închiriere a fost asistat de compania de consultanță Griffes, sub coordonarea Andreei Păun.

PayPoint este recunoscută pentru tehnologia avansată, pentru serviciile puse la dispoziție consumatorilor și pentru poziţia de lider în colectarea de plăți efectuate prin intermediul rețelei de terminale electronice amplasate în magazine de proximitate.

Clădirea aleasă pentru consolidare a fost o soluție naturală, PayPoint având deja sediul principal de peste opt ani în cadrul aceleiași proprietăți. În contextul dezvoltării afacerii și a unei nevoi de eficientizare a proceselor, gruparea tuturor operațiunilor în cadrul unui singur sediu a reprezentat un demers firesc, menit să îmbunătățească fluxurile de lucru în cadrul   companiei.

Charles de Gaulle Plaza este una dintre clădirile emblematice de birouri de clasa A din București, oferind 23.000 mp închiriabili dispuși pe 16 etaje, amplasată pe bulevardul Aviatorilor, cu vedere spre parcul Herăstrău. Clădirea dispune de 5 niveluri de parcare subterană, o vizibilitate excelentă pentru chiriași și vizitatori și, prin localizarea centrală, o conectivitate foarte bună cu toate zonele Capitalei.

Foto: wikimapia.org.