UniCredit Business Integrated Solutions inaugurează noua sa clădire de birouri din Iași

UniCredit Business Integrated Solutions inaugurează noua sa clădire de birouri din Iași

UniCredit Business Integrated Solutions – compania globală de servicii a grupului, destinată furnizării de servicii în domeniile IT&C, back office, middle office, servicii imobiliare, de securitate și achiziții – inaugurează noua sa clădire de birouri din Iași, România, în prezența lui Carlo Vivaldi, Director Divizia ECE, UniCredit și a lui Paolo Cederle, CEO UniCredit Business Integrated Solutions.

Acum un an, Sucursala din România a aniversat 10 ani de la înființarea UniCredit Business Integrated Solutions în România, fiind una dintre primele companii care a investit în Operations în 2005.

De atunci, Sucursala a crescut, ajungând în prezent la 1.500 de angajați (ceea ce reprezintă peste  14% din forța de muncă a companiei), în cele două sedii din București și Iași. Dintre aceștia, aproape 600 de angajați vor fi relocați în noile spații de birouri ale complexului Palas, din clădirea United Business Center 6, din centrul de afaceri al orașului Iași.

Citeşte şi Tranzacțiile cu spaţii de birouri pentru companiile medii au crescut cu 15% în T1

“Prin capabilitățile și funcționalitățile sale îmbunătățite, noul sediu va întări și mai mult prezența UniCredit în România, țară în care grupul este prezent încă din 2002,” a spus Carlo Vivaldi, Director Divizia ECE, UniCredit.

“UBIS România a devenit recent al treilea centru ca mărime din cadrul UniCredit Business Integrated Solutions, după Italia și Germania. Sucursala, care s-a dezvoltat în mod constant în ultimii 10 ani, va continua să crească din punct de vedere al resurselor umane cu încă 20% în următorii doi ani”, a declarat şi Paolo Cederle, CEO UniCredit Business Integrated Solutions.