HP România luptă împotriva cancerului

HP România luptă împotriva cancerului

Echipa Hewlett-Packard din România a făcut front comun împotriva cancerului și a derulat un program de informare și prevenire, program transformat, ulterior, într-o campanie de strângere de fonduri pentru angajați ai organizației diagnosticați cu afecțiuni cronice, informează un comunicat de presă remis Manager Express.

Cum a realizat HP o campanie de strângere de fonduri impresionantă Programul de informare despre cancer și posibilitățile de prevenire și depistare a acestei maladii, ,,Power of Prevention”, este considerat unul dintre cele mai ambițioase programe desfășurate de compania americană în centre din întreaga lume, sub umbrela proiectului „Winning with Wellness”.

Aflată la a treia ediție în centrul de servicii partajate din România, campania a strâns alături voluntari nu numai din rândurile echipei din București, ci și din cadrul centrului de cercetare-dezvoltare de software de la Cluj.

Reprezentați de 20 de voluntari coordonați de Ruxandra Babici, Executive Assistant, Corporate Communication Coordinator la HP și ambasadoare pentru programele de wellness desfășurate în România, aceștia au promovat măsurile de prevenire a cancerului cu ajutorul a numeroase materiale și sesiuni informative, ca și prin intermediul website-ului global al campaniei.

“Ne-am bucurat să fim voluntari în acest proiect alături de colegii noștri, cu atât mai mult cu cât a fost pentru prima dată când toate centrele noastre din România s-au mobilizat și s-au implicat la unison într-o astfel de inițiativă. Am dovedit astfel că, într-adevăr, puterea unui efort de informare pentru prevenire este dată de forța unei echipe care luptă pentru aceeași cauză”, spune Ruxandra.

Pe parcursul sesiunilor de informare, au ieșit la iveală poveștile de viață ale unor angajați ai HP, aflați în plină luptă cu cancerul. Cei implicați în proiect au decis atunci să inițieze și o campanie de strângere de fonduri sub forma unei tombole cu premii simbolice.

Contravaloarea tichetelor de participare la tombolă, colectată pe parcursul a două săptămâni, a fost direcționată  către un fond de solidaritate. Acest fond a fost pus imediat la dispoziția unuia dintre colegii lor care avea cea mai mare nevoie de acces la resurse financiare pentru tratamente.

Echipa HP din România va continua sesiunile de informare cu privire la cancer și prevenirea acestuia și va mai fi organiza și de-a lungul anului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •