Kaspersky Lab România va coordona segmentul B2B din trei țări 

Bogdan Pismicenco, Channel Sales Manager la Kaspersky Lab, este, din acest an, responsabil de coordonarea segmentului de business din trei țări din regiune: România, Bulgaria și Republica Moldova.

Biroul Kaspersky Lab din România va coordona și operațiunile B2B din Republica Moldova, pe lângă cele din România și Bulgaria. Bogdan Pismicenco, care ocupă funcția de Channel Manager din octombrie 2013, a fost inițial responsabil cu dezvoltarea rețelei de parteneri din România, iar din 2014, și din Bulgaria.

soluții de securitate“În următorii ani, ne așteptăm ca segmentul pentru companii – atât cele mici și mijlocii, cât și marile corporații – să fie unul dintre principalele motoare de creștere la nivel global și în regiune. Pe măsură ce nevoile clienților de schimbă, în funcție de evoluția amenințărilor, noi venim cu ceva mai mult decât cu simple produse anti-virus. Întregul arsenal de informații privind securitatea cibernetică pe care îl deținem ne permite să mergem dincolo de securitatea endpoint și să aducem soluții pe măsura nevoilor partenerilor și clienților din regiune”, spune Bogdan Pismicenco.

Înainte de Kaspersky Lab, Bogdan Pismicenco a fost Sales Manager pentru unul dintre partenerii Xerox, contribuind la dezvoltarea companiei timp de zece ani, din 2003, până în 2013. Bogdan este licențiat în Științe Politice al Universității din București.

Cu un angajat din trei care lucrează în cercetare și dezvoltare, Kaspersky Lab acordă o importanță strategică acestui domeniu. Echipa de cercetare a companiei, GReAT (Global Research and Analysis Team) include cercetători din toată lumea, doi dintre ei având biroul la București: Costin Raiu, Directorul GreAT, și Ștefan Tănase, Senior Security Researcher.

Din rețeaua de parteneri Kaspersky Lab în România fac parte companii precum GECAD Net, Dossev & Co. sau BTS – parteneri Platinum și ClassIT Hardware, Ager Business Tech, BestAntivirus, sau BitSolutions – parteneri Gold.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab furnizează soluții de securitate și este cel mai mare producător privat de soluții de securitate endpoint din lume. Din anul 1997, Kaspersky Lab oferă soluții digitale eficiente și expertiză în domeniul amenințărilor IT pentru utilizatori individuali, IMM-uri și companii mari. Kaspersky Lab este o companie multinațională, cu o prezență în aproximativ 200 de țări, unde protejează peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •