7card l-a recrutat pe Dragoș Bunescu pentru funcția de director comercial

7card l-a recrutat pe Dragoș Bunescu pentru funcția de director comercial

7card l-a cooptat, pentru coordonarea departamentului comercial, pe Dragoș Bunescu, fost manager comercial în multinaționale de top din  domenii precum beneficii pentru companii și telecomunicații, precum Edenred, UPC si Vodafone Romania.

7card încheie anul 2015 cu o cifră de afaceri de 1,8 milioane de euro, aproape dublu față de valoarea precedentă, 10.000 de abonați activi față de 5.500, peste 400 de companii partenere.

„Anul trecut am început dezvoltarea la nivel național, tocmai pentru a acoperi cererea venită din partea angajatorilor. Primii pași către provincie au fost făcuți la finalul lui 2014, însă anul trecut a fost cel în care am pătruns în mai multe orașe, am semnat partneriate cu companii românești din țară și am pus bazele unei rețele 7card la nivel national, rețea care va fi dezvoltată în 2016”, spune Andrei Crețu, co-fondator 7card.

În 2016, focusul îl reprezintă continuarea extinderii rețelei la nivel national și, cel puțin, dublarea numărului de abonați activi.

Încă din primele zile ale lui ianuarie, 7card este disponibil și în Pitești și Craiova, cei mai mulți abonați fiind angajați ai unor companii din energie, bănci, telecomunicații și industria producătoare de piese auto.

Disponibilitatea abonamentului 7card în cele două orașe va crește cu până la 12% numărul de persoane care vor ajunge în 2016 în centrele sportive. În primele luni ale anului, abonamentul 7card va fi disponibil și la Sibiu și Constanța, fiind luate în calcul și alte orașe cu potential economic mare.

„ Datorită extinderii pe care o avem în vedere, în 2016 estimăm o creștere a cifrei de afaceri la 3,5 milioane de euro și un număr de 20-25.000 de abonați activi”, spune Iulian Cîrciumaru, co-fondator 7card.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •