Adriana Grecu, CEO al Aon România din iunie

Adriana Grecu va prelua funcția de CEO al Aon România de la începutul lunii iunie. Adriana Grecu s-a alăturat echipei Aon România în 2012, în funcția de Chief Broking Officer (CBO), iar din decembrie 2014 a fost desemnată CEO interimar al companiei.

”Scopul meu pe termen scurt este să consolidez echipă și să fortific relațiile cu clienții și partenerii noștri. Personal, consider factorul uman că fiind esențial, împreună cu expertiză și adaptarea la nevoile clientului. Pe termen mediu și lung, intenționez să dezvolt o operațiune profitabilă, care să constituie un reper în piață de brokeraj”, a declarat Adriana Grecu.

Citește și Cum arată un lider de piaţă, perspectiva Best Employers Study

Anunțul a fost făcut astăzi, printr-un comunicat de presă, de Aon România, sucursala locală a Aon plc (NYSE: AON), lider mondial al furnizorilor de soluții de management al riscului, consultant de resurse umane și servicii de outsourcing.

”Sunt sigur că sub conducerea Adrianei, echipă din România va fi capabilă să sporească valoarea adăugată a produselor și serviciilor noastre în folosul clienților noștri, contribuind la dezvoltarea afacerilor acestora”, a declarat Lex Geerdes, CEO al Aon Benelux și CEE & CIS.

Cine este Adriana Grecu

Adriana Grecu deține o bogată experienţă în piața asigurărilor. În luna martie a acestui an, calitățile Adrianei au fost recunoscute și de industria de profil, fiind recompensată cu Premiul Special pentru Parteneriat în urmă votului acordat de companiile de asigurare din România, la Gală Premiile Pieței Asigurărilor organizate de MediaXprimm în București.

În perioada de interimat al Aon România, Adriana a început construcția unei echipe puternice și unite, consolidând valorile companiei, care pune pe primul loc clienții și ridicarea standardelor serviciilor oferite acestora la nivel de excelență.

Citește și Deteriorarea reputației și a brandului, principalele riscuri la care sunt expuse companiile

Adriana Grecu este licenţiată în economie, specializarea Finanţe Bănci, şi a făcut anterior parte din echipa ASIGEST, unde a ocupat funcţia de Executive Manager. În decursul celor 15 ani petrecuţi la ASIGEST, a avut diverse responsabilităţi, începând ca broker junior, dezvoltându-şi, de-a lungul anilor, cunoştinţele atât în domeniul asigurărilor, cât şi pe zona de leadership.

(Foto: primm.ro)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •