Află ultimele tendinţe în modă şi reînnoieşte-ţi garderoba la București Mall

București Mall își așteaptă de azi clienții cu noile colecții de primăvară-vară, informează un comunicat de presă remis Manager Express.

bucuresti-mall
Pentru un plus de culoare, în luna martie, București Mall a pregătit weekend-uri speciale, dedicate frumuseţii, în care cei mai renumiti specialişti în fashion, make-up, hair styling, nutriţie şi îngrijire personală îşi vor dezvălui secretele pentru fiecare dintre noi.

În acest weekend, Maria Pauna va împărtăşi tuturor trucuri de înfrumuseţare, iar toti cei interesaţi vor primi sfaturi şi vor avea ocazia de a participa la demonstraţiile de make-up susţinute de Bourjois.

Cristi Pascu va face demonstraţii de hair styling şi va oferi sfaturi celor care doresc să adopte un stil în ton cu cele mai noi tendinţe.

Lipsa de mişcare din timpul iernii şi-a lăsat amprenta asupra formelor tale?

Florentina Opriş şi antrenorii World Class vor susţine demonstraţii de fitness. Designer-ul Maria Simion, creatorul din spatele brandului Wonder Lolita, va vorbi despre pasiunea transformată în meserie, iar Cerasela Rogen şi Chef Cezar sunt pregătiţi să ofere celor prezenţi cele mai bune sfaturi în materie de dezvoltare personală şi nutriţie.

În plus, toţi cei care în această perioadă vor face cumpărături la Bucureşti Mall în valoare de minim 200 de lei, au posibilitatea să câştige o excursie la Praga, oraşul de aur.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •