În curând, Fuckup Nights București – ediția a II-a

Pe 28 noiembrie 2019 va avea loc a doua ediție a Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, dedicate lecțiilor de viață învățate în urma nereușitelor profesionale.

Doi antreprenori, un corporatist și trei profesioniști din sport, zona științifică, respectiv divertisment intră în arena Fuckup Nights București vol II. Aceștia sunt: Andrei Gligor – Ultra runner; Florin Petolea – Director Implementare Rețea și Acces, Telekom România; Dumitru-Dorin Prunariu – Singurul român care a ajuns în spațiu; Manuela Ciugudean – Antreprenor, fondator „Pinguinii”, coach de carieră și viață, strateg privind construirea brandurilor personale; Andrei Dudoiu – Antreprenor, fondator Human Finance, fost Director General Adjunct Banca Transilvania; George Bonea – Speaker demotivațional. Aceștia vor susține câte un discurs de aproximativ zece minute despre piedicile profesionale cu care s-au confruntat și despre cum le-au depășit.

“La baza conceptului Fuckup Nights stă credința că purtarea de conversații dificile este un pas înainte către crearea unei lumi mai puțin orientate spre ego. Învățăm mai mult din eșec decât din povești de succes. Iar aceste evenimente sărbătoresc încercările noastre și nu stigmatizează eșecul, ele sunt FUN și o cale directă de a lua contact cu profesioniști experimentați”, a declarat Diana Iosu, Managerul proiectului Fuckup Nights București.

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din aproximativ 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte patru orașe (Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție, sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes (business, cultură, divertisment, sport etc.). Vorbitorii care și-au expus experiențele profesionale la prima ediție din Bucuresti au fost Mihai Rotaru- Fondatorul Clever Taxi, Ionuț Stanimir – Directorul de marketing și comunicare al BCR, Dani Oțil – cunoscutul prezentator al matinalului de la Antena 1 și Irina Margareta Nistor – cel mai îndrăgit critic de film din România.

Fuckup Nights se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților, fiind o mișcare globală care ia amploare cu rapiditate.

În București, evenimentul va avea loc la Commons Unirii, începând cu ora 19.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului – https://fuckupnights.com/bucharest/ și pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: ”Cum să conduci ca să construiești Încrederea”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •