Ana-Maria Voicu Domșa este noul Partener al EY România, în cadrul Centrului Fiscal EMEIA

Ana-Maria Voicu Domșa este noul Partener al EY România, în cadrul Centrului Fiscal EMEIA Ana-Maria Voicu Domsa este noul Partener al EY Romania, in cadrul Centrului Fiscal EMEIA

Ana-Maria Voicu Domșa preia poziția de Partener al EY România în cadrul Centrului Fiscal EMEIA (EMEIA Tax Center). În acest rol, va coordona alături de alți parteneri activitatea echipei de taxe indirecte, raportare și conformitate, din cadrul Centrului Fiscal EMEIA.

„Ana-Maria este un profesionist cu o formare completă în cadrul EY, cu o perspectivă globală și locală asupra practicii de consultanță pe zona de asistență fiscală. Determinarea și rezultatele obținute o califică pentru această nouă poziție, care îi va pune și mai mult în valoare competențele și viziunea asupra dezvoltării acestui segment de servicii”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale.

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

Ana-Maria are o experiență de 12 ani în cadrul EY, debutând în 2008 în echipa de Taxe Indirecte, imediat după absolvirea Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) București. În 2012, a acceptat o misiune nouă în cadrul EY Belgia, în timpul căreia s-a concentrat pe zona serviciilor globale de conformitate și raportare. După întoarcerea în România, s-a alăturat echipei de taxe indirecte din Centrul Fiscal EY EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa) și a continuat să furnizeze servicii globale de asistență fiscală indirectă.

În prezent, Ana Maria este unul dintre liderii echipei regionale de taxe indirecte (Centrul Fiscal EMEIA GCR Taxe indirecte), care numără peste 80 de profesioniști, dintre care opt în România.

Activitatea echipei regionale se concentrează pe sprijinirea marilor grupuri multinaționale în furnizarea de acorduri complexe de externalizare, printr-o abordare coerentă pentru tranziția și îndeplinirea obligațiilor de conformitate în materie de TVA și a consultanței conexe. 

Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistență fiscală și juridică: „Sunt bucuros să anunț promovarea Anei-Maria ca Partener în cadrul Centrului Fiscal EMEIA în România. Ana-Maria este co-lider al echipei de taxe indirecte din acest centru și are o vastă experiență în asistarea clienților multinaționali în tratarea activităților de conformare și raportare globală a impozitelor indirecte. Centrul fiscal EY EMEIA (ETC) este un hub de inovare în domeniul fiscal, format din profesioniști din regiunea Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa, extrem de specializați în dezvoltarea de servicii integrate și în oferirea de asistență fiscală transfrontalieră.”

Citește și: Cum s-a prăbușit imperiul lui Jamie Oliver și de ce a dat greș în antreprenoriat

Cu experiență în crearea, sprijinirea și managementul proceselor globale de conformitate și de raportare a impozitelor indirecte, Ana Maria Voicu Domșa deține certificarea Project Management Professional (PMP), acordată de Project Management Institute, și cea de consultant fiscal.

„Misiunea mea pe mai departe este de a-mi inspira echipele pe care le coordonez să-și atingă adevăratul potențial și să răspundă rapid și eficient nevoilor clienților. În acest fel, cred că vom reuși să aducem schimbările pe care ni le dorim, atât în mediul de business, cât și în comunitățile din jurul nostru”, spune Ana-Maria Voicu Domșa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •