Andra Panaitescu este noul Client Service Director al Mullen România

Andra Panaitescu este noul Client Service Director al Mullen Romania

Mullen România anunță numirea Andrei Panaitescu în funcția de Client Service Director. Cu peste 10 ani experiență în publicitate, dintre care ultimii cinci în echipa Mullen, Andra Panaitescu va coordona departamentul de Client Service al agenției.

Cu un background puternic în comunicare de brand și marketing, Andra a gestionat campanii integrate, lansări de produs și repoziționări pentru companii din industrii precum FMCG, retail, servicii, tehnologie, pharma, banking, automotive sau social.

„Profil de leader, Andra este în egală măsură un excelent consultant pentru clienți și un foarte bun formator de oameni. Am văzut-o crescând echipe, ducând proiecte complexe, am urmărit-o cum a dezvoltat un puternic simț al businessului și am apreciat în fiecare zi loialitatea, puterea de muncă, ambiția și veselia de care ne bucurăm cu toții. Între valorile Mullen și valorile Andrei există sinergie, deci am încredere că vom continua cu succes drumul frumos împreună”, a declarat Hortensia Năstase, Vice-President Creative Services, Lowe Group.

„Sunt o mulțime de momente în viața de agenție care te încarcă pozitiv, te inspiră și îți dau motivația de care ai nevoie să mergi mai depate și să vrei mai mult. Dar recunoașterea muncii și a rezultatelor este cu siguranță unul dintre cele mai satisfăcătoare. De aceea, nu pot decât să mă bucur pentru oportunitatea de a prelua un nou rol și de a continua să evoluez în cadrul unei echipe care îmi împărtășește convingerea că pasiunea, calitatea, creativitatea și craft-ul sunt absolut necesare în work-ul de zi cu zi”, a adăugat Andra Panaitescu, Client Service Director, Mullen România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •