Gabriela Alexandrescu este noul Client Service Director al agenției MullenLowe

Gabriela Alexandrescu, Client Service Director MullenLowe

Linişte în agenţie, se strigă catalogul la MullenLowe! Începând cu luna aprilie, catedra de Client Service este preluată de Gabriela Alexandrescu.

În peste 14 ani de publicitate, Gabriela a construit echipe, a dezvoltat parteneriate de lungă durată și a coordonat campanii recunoscute pentru creativitate și eficiență la cele mai importante festivaluri naționale și internaționale – Cannes, Golden Drum, Effie Awards, New York Festivals, Ad’Or.

„Comunicator excelent și exemplu de leadership, mamă a trei copii și antreprenoare, Gabi este o combinație rară de dedicare, profesionalism și pasiune care va aduce o valoare adăugată în relațiile cu clienții noștri și în business-ul agenției. Mă simt norocoasă, atât la nivel profesional, cât și personal, că am întâlnit-o și am încredere că, în actuala formulă client service – creație – strategie, suntem mai puternici și mai ofensivi ca niciodată”, spune Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services, Grupul Lowe România.

Gabriela a colaborat, până în prezent, cu numeroase branduri locale și internaționale, din industrii variate precum auto, banking, băuturi alcoolice şi răcoritoare, detergenţi şi produse de întreţinere casnică, food, entertainment, retail, servicii financiare, software, telecom, social.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •