Andreea Pipernea este noul CEO al NN Pensii

Andreea Pipernea este noul CEO al NN Pensii

Într-un comunicat de presă remis Manager Express, NN Pensii anunță că Andreea Pipernea a fost numită în funcția de CEO al Grupului, începând cu data de 9 octombrie 2017. Mandatul acesteia este supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară. ndreea Pipernea o înlocuiește pe Raluca Țintoiu, care își va continua cariera pe plan internațional în cadrul NN Group.

Noul CEO al NN Pensii are o experiență extinsă de peste 17 ani în domeniul bancar. Și-a început cariera la ABN Amro Bank și a deținut, de-a lungul timpului, mai multe funcții de conducere în divizii de management al riscului, dezvoltare a business-ului și corporate banking. Anterior, ea a fost vicepreședinte al diviziei de corporate și investment banking din cadrul Citibank România.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, cu specializare în finanțe și bănci, Andreea Pipernea și-a completat studiile cu un doctorat la Bucharest School of Finance (DOFIN) din cadrul aceleiași instituții și, ulterior, cu un EMBA la ASSEBUSS și Kennesaw State University din Atlanta, Georgia.

În perioada mandatului său de CEO, Andreea Pipernea va continua să dezvolte strategia NN Pensii alături de echipa companiei, în beneficiul celor aproape 2 milioane de clienți. Totodată, ea va prelua poziția de vicepreședinte al Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR), reprezentând NN Pensii în relația cu autoritățile și cu audiențele externe relevante.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •