Anna Grzelonska, numită director general al NN Asigurări de Viață

Anna Grzelonska, noul CEO NN Asigurari de Viata

NN Asigurări de Viață anunță ocuparea funcției de CEO de către Anna Grzelonska, începând cu data de 1 iulie 2017. Anterior, aceasta a fost Chief Operating Officer (director de operațiuni) al Nationale Nederlanden Polonia. Locul a rămas vacant după ce fostul director general, Marius Popescu, a plecat la NN Hayat ve Emeklilik Turcia, pe o poziție similară, de CEO.

În perioada 2008-2014,  Anna Grzelonska a gestionat aria comercială a companiei NN, în calitate de Marketing Services and Communications Director. Ulterior, în calitate de Chief Operating Officer al Nationale Nederalanden din Polonia, a avut o contribuție semnificativă în administrarea activităților companiei și reorientarea NN spre segmentul de bancassurance, parte din piața asigurărilor de viață din Polonia.

Datorită funcțiilor deținute anterior, Anna Grzelonska a dobândit o experiență importantă în ceea ce privește piața asigurărilor din Europa Centrală și de Est. Împreună cu echipa sa, ea a reușit să îmbunătățească rezultatele organizației, realizând cu succes strategia companiei.

În calitate de CEO al NN Asigurări de Viață, ea va gestiona echipa locală, având drept obiective principale dezvoltarea organizației și întărirea avantajelor competitive ale acesteia pe piața din România.

Compania NN Asigurări de Viață activează pe piața românească de 20 de ani, timp în care contribuie la dezvoltarea pieței locale de profil oferind celor 2,2 milioane de clienți soluții financiare: asigurări de viață și sănătate și pensii obligatorii și facultative.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •