SIGNAL IDUNA îl numește pe Nicolae Trofin membru în Directoratul companiei

SIGNAL IDUNA il numeste pe Nicolae Trofin membru in Directoratul companiei

Compania de asigurări SIGNAL IDUNA România, lider pe segmentul asigurărilor de sănătate aferente activității de asigurări de viață, în funcție de volum, îl numește pe Nicolae Trofin în calitate de nou membru în Directoratul companiei. Acesta va fi responsabil de coordonarea activității Diviziei care include departamentele Client Service, Vânzări și Marketing. Alături de Nicolae Trofin, din Directoratul SIGNAL IDUNA România mai fac parte Tiberiu Maier (Președinte al Directoratului) și Mihaela Drugă (Membru al Directoratului).

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

Nicolae Trofin va continua extinderea segmentelor de asigurări corporate și de asigurări individuale ale companiei, punând, totodată, accentul pe dezvoltarea de soluții personalizate și diversificate pentru atragerea și loializarea clienților.

„Sunt mândru să mă alătur unei companii al cărei model de business reprezintă o referință pentru piața de profil, atât ca standard al serviciilor oferite clienților, cât și ca mod de organizare. Faptul că împărtășesc aceeași viziune și spirit inovator cu ceilalți colegi din Board îmi oferă convingerea că împreună putem dezvolta soluții out of the box, care să răspundă provocărilor momentului, dar și nevoilor tot mai diversificate ale clienților. Iar acest lucru va contribui, cu siguranță, și la accelerarea ritmului de creștere a business-ului, atât pe segmentul de asigurări de sănătate individuale, cât și corporate”, declară Nicolae TROFIN, Membru al Directoratului SIGNAL IDUNA România.

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

Nicolae Trofin vine în echipa SIGNAL IDUNA cu o experiență cumulată de peste 17 ani în domeniul financiar și cel al telecomunicațiilor. În tot acest timp, a dezvoltat strategii de business inovatoare, a format echipe puternice, pregătite să aducă plus valoare companiilor și a construit relații de parteneriat pe termen lung cu clienții.

Pentru fiecare societate în care a activat, Nicolae Trofin a contribuit în mod semnificativ la obținerea unor rezultate remarcabile, vizibile prin cifrele financiare raportate. Întors de curând din Dubai, unde a lucrat pentru un jucător important din domeniul telecomunicațiilor, a reușit să contribuie la creșterea satisfacției clienților și a vânzărilor prin strategiile de piață propuse și aplicate.

Desemnarea lui Nicolae Trofin în această funcție reprezintă pentru companie obținerea unui avantaj competitiv. Astfel, întreg know-how-ul specific pe care îl va aduce din experiența națională și internațională, dar și din alte industrii, va ajuta compania să își mențină poziția de lider de piață pe segmentul asigurărilor de sănătate aferente activității de asigurări de viață, în funcție de volum și să diversifice oferta comercială.

Citește și: Generația Z consideră că beneficiile sunt mai importante decât salariul

Noua componență a Directoratului SIGNAL IDUNA România a venit ca urmare a numirii lui Mark Sigvard Osterloff, anterior Membru al Directoratului, la conducerea Diviziei Internaționale a Grupului SIGNAL IDUNA.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •