BUZZ!Camp – proiectul care investește în viitor

BUZZ!Camp - proiectul care investește în viitor

Inspire Group anunță desfășurarea celei de-a 10-a ediții  a evenimentului BUZZ!Camp, în perioada 20 octombrie – 30 noiembrie.

Aflați la începutul vieții de oameni maturi simt nevoia de a fi ghidați sau, cel puțin, de a fi susținuți în drumul lor spre succes. Această este una dintre principalele idei de la care a pornit proiectul BUZZ!Câmp acum 7 ani.

Mai mult decât un eveniment, BUZZ!Camp este un proiect orientat spre dezvoltarea personală și profesională a tinerilor cu potențial, interesați de propria evoluție și de asimilarea a cât mai multor cunoștințe.

Concret, evenimentul aduce în față tinerilor oameni de succes, speakeri de renume și reprezentanții celor mai mari companii de pe piață românească și internațional. În același timp, spațiul creat oferă numeroase oportunități de networking. Din punct de vedere al structurii, evenimentul cuprinde conferințe motivaționale, în care invitații împărtășesc propriile idei și povești de succes, și workshop-uri interactive, în cadrul cărora participanții își descoperă și dezvoltă abilitățile necesare unei creșteri continue și solide.

Cu fiecare ediție, evenimentul a cunoscut îmbunătățiri vizibile, în baza feedback-ului primit de la participanți, dar și de la partenerii proiectului. Astfel, de-a lungul celor 9 ediții desfășurate până în prezent, evenimentul a adunat laolaltă sute de companii de top și mii de tineri, în cele 8 orașe din țara și în Chișinău.

BUZZ!Camp în cifre (conform analizei media realizată pentru cea de-a 9-a ediție)

a€¢      1.904.324 de tineri au aflat de BUZZ!Camp
a€¢      2965 de participanți
a€¢      20 de companii partenere
a€¢      148 de ONG-uri și asociații studențești partenere
a€¢      137 de canale media pentru promovarea evenimentului

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile pe site-ul oficial:  ->>

  •  
  •  
  •  
  •  
  •