CFO Forum 2013, în septembrie, la București

CFO Forum 2013, în septembrie, la București

Medien Conferences organizează pe 26 septembrie, cea de-a III-a ediție a Forumului Directorilor Economici.

Într-o economie cu reguli noi, directorul financiar (CFO) a devenit deja elementul-cheie în cadrul companiilor. Transformarea funcției financiare impune o nouă abordare și noi exigențe cu privire la performanțele acesteia. Fiscalitatea și legalitatea cu care se confruntă mediul de afaceri din România, nevoia expertizei CFO-ului în cadrul companiilor și rolul său de a„playmaker” cu finanțele companiei sunt câteva din subiectele pe care le vor aborda participanții și speakerii invitați.

Chief Financial Officers Forum 2013 este un eveniment care va reuni o serie de specialiști în domeniul economiei și oameni de afaceri. Conferința își propune să realizeze o radiografie actuală a fiscalității românești analiză din perspectivă CFO, analizând implicațiile fiscale ale schimbărilor legislative aplicate sau în curs de implementare în anul 2013 și eficientă funcției financiare, calitatea informațiilor, și managementul funcției finaciare

Evenimentul se adresează autorităților,  băncilor, experților financiari, analiștilor economici, investitorilor, companiilor de asigurăƒri, companiilor de leasing, fondurilor de pensii, companiilor mari, consultanților .

Pentru detalii puteți accesa site-ul oficial al evenimentului ->>

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences oferă mediului românesc de business o platformă dinamică de dezbateri și networking.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •