E-INFRA își dezvoltă echipa de management

E-INFRA anunta ca isi extinde echipa de management

E-INFRA anunță astăzi că își extinde echipa de management, iar doi profesioniști cu experiență demonstrată preiau, începând din data de 1 iulie, roluri-cheie în companie: Marius Ghica se alătură holdingului în rolul de CFO, iar Olga Melihov în postura de Group Strategic Development Director.

“Rămânem consecvenți planului de a construi, la nivelul E-INFRA, una dintre cele mai puternice echipe de profesioniști din România. Marius Ghica va fi principalul lider al performanței financiare a grupului. […] În paralel, Olga Melihov va avea misiunea de a ne aduce mai aproape de clienții noștri, transformând nevoia lor de infrastructură (infrastructure-as-a-service) în oportunități strategice de business pentru noi, dar și de a continua să dezvolte abordarea comercială integrată pentru cele 5 companii din grup pe toate ariile principale de infrastructură pe care le acoperim – energie, telecom, construcții și smart city” declară Daniel Farmache, CEO, E-INFRA.

Marius Ghica aduce grupului o experiență solidă în energie și în proiecte strategice financiare complexe. Cariera sa se întinde pe mai mult de 20 de ani, dintre care peste 15 ani a ocupat poziții de senior management in audit, gestiune financiara, strategie și finanțe corporative în zona financiara si de corporate development, cu focus în industria petroliera, în principal in cadrul KMG International (grupul Rompetrol), Ernst & Young și Arthur Andersen.

Olga Melihov, unul dintre profesioniștii cu o experiență demonstrată în piața regională de real estate, a ocupat anterior rolul de Country Manager la BNP Paribas Real Estate Romania, una dintre cele mai puternice filiale din Europa Centrală și de Est ale grupului.  Cu o experiență în management de peste 15 ani în regiune, Olga a avut roluri importante, în trecut, în cadrul Seracom International Group Rusia, fiind responsabilă de înființarea, managementul și dezvoltarea filialei din Moscova a companiei. Ulterior, în cadrul Mayland Real Estate, a condus aria de comunicare, marketing și dezvoltare internațională a companiei în țări precum România, Ucraina și Polonia.

Grupul E-INFRA activează în două sectoare din domeniul infrastructurii: deținerea si operarea de infrastructură proprie de telecomunicații și energie, și servicii profesionale în infrastructura energetică, de telecomunicații și construcții civile.

Cele cinci companii din grup reunesc, în prezent, peste 600 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de peste 100 milioane de euro.

Citește și: Alin Marghidanu este noul Creative Director al Kubis

  •  
  •  
  •  
  •  
  •