CITR numește doi noi asociați

Alexandru Tanase, CITR numește doi noi asociați

Adrian Lotrean și Alexandru Tănase au fost promovați în structura asociativă a CITR, aceasta ajungând, astfel, la șapte membri.

Celor cinci asociați ai CITR – Andrei Cionca și Radu Lotrean (asociați fondatori), Vasile Godîncă-Herlea, Andreea Cionca-Anghelof (asociați coordonatori) și Rudolf Vizental (CEO CIT Restructuring)- li s-au alăturat Adrian Lotrean și Alexandru Tănase, ambii ocupând anterior poziții de management în cadrul filialelor CITR.

Adrian Lotrean are peste nouă ani de experiență în gestionarea procedurilor de insolvență și administrarea restructurărilor de business și a ocupat pozițiile de jurist senior, manager al echipei din București și manager regional în zona Muntenia-Moldova. Din 2014, responsabilitatea lui este coordonarea echipei de elită a companiei, echipă care gestionează unele dintre cele mai complexe proiecte.

Alexandru Tănase are 12 ani de experiență în corporate banking, proceduri de insolvență și administrarea restructurării companiilor. Din 2014 până în 2016, a fost managerul echipei CITR din Brașov, iar, din acest an coordonează zona Transilvania, respectiv filialele din Brașov, Cluj și Bihor ale firmei.

CITR înseamnă astăzi șapte asociați CITR, alți trei asociați în filiale CITR, opt filiale, nouă echipe de caz și peste 110 specialiști.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •