Coilprofil: 2,5 mil. mp de acoperiș Metigla în 10 ani de prezență pe piața românească

Coilprofil: 2,5 mil. mp de acoperiș Metigla în 10 ani de prezență pe piața românească

 Coilprofil, divizia română a producătorului belgian specializat în tablă cutată, profile galvanizate, piese de finisaj și elemente de izolație, aniversează 10 ani de la lansarea pe piața românească a țiglei metalice Metigla.

coil

În ultimul deceniu, de la fabrică din Ceptura, județul Prahova au fost livrați peste 2,5 mil. mp de țiglă metalică, care au acoperit aproximativ 13.000 de case, 70% dintre acestea fiind construcții noi și 30% renovări. Țiglă metalică alături de accesoriile necesare sistemului complet de acoperiș reprezintă 26% din capacitatea totală de producție a unității, restul fiind reprezentat de producția de sisteme metalice (50%) și de producția sistemului pluvial (24%).

€œDe circa cinci ani, pe piața învelitorilor metalice nu mai vorbim de sezonalitate, întrucât românii aleg să investească în acoperiș în orice anotimp, decizia de cumpărare fiind luată după o analiză mai atentă a prețurilor și fără a se face rabat de la calitatea produsului, cu precădere când vorbim despre o investiție pe termen lung. Coilprofil urmează aceste două direcții importante pentru clienți și continuă să le dezvolte continuu, prin îmbogățirea constanța a portofoliului de produse și prin campanii de marketing”, a declarat Liviu Mistodinis, director general Coilprofil.

Bugetul mediu pe care un client îl alocă în prezent pentru materialele necesare acoperirii locuinței este de 12.000 lei, pentru o suprafața medie de 180 mp. Din punct de vedere cromatic, românii aleg acoperișul în nuanțe tradiționale ale pământului (gri închis, cărămiziu, roșu cărămiziu, maro închis), în funcție de ansamblul curții și designul fiecărei case.

Cu ocazia aniversării, Coilprofil desfășoară în perioadă 20 septembrie a€“ 20 noiembrie 2013, Campania a€œDe zece ani te acoperă, acum vino și descoperă!”, prin care urmărește să răsplătească cumpărătorii Metigla. Astfel, clienții Coilprofil vor profită timp de două luni de o reducere de 20% din prețul afișat la raft la țiglă metalică Metigla la toți distribuitorii și, în plus, se pot înscrie și în tombolă cu premiul cel mare – o croazieră de lux pentru 2 persoane la Marea Mediterană.

Apreciat pentru conținutul ridicat de zinc (275g/mp) care îi asigură o rezistentă foarte bună, produsul Metigla are o durată medie de viață de 50 de ani și oferă garanție de 10 ani. În ultimii ani, portofoliul cromatic Metigla s-a îmbogățit, iar acum produsul este disponibil într-o varietate de 20 de culori a€“ 13 lucioase și 7 mâțe.

Condițiile promoției și regulamentul concursului sunt disponibile pe www.coilprofil.ro.

* * *
Despre Coilprofil

Coilprofil este divizia din România a firmei belgiene cu același nume. Cu o fabrică de sisteme metalice construită în 2001 pe o suprafața de 12 hectare la Ceptura, județul Prahova, compania produce țiglă metalică – Metigla, sisteme pluviale – Metidro și sisteme metalice a€“ Metindu cu ajutorul unor utilaje și tehnologii de ultima generație. Investiția în fabrică s-a desfășurat în mai multe etape, compania crescând de la an  crescând de la an la an și reușind astfel o dezvoltare sănătoasă, adecvată.

Coilprofil propune mediului românesc un exemplu de business bazat pe valori recognoscibile: calitate, încredere, parteneriat.

Produsele Coilprofil sunt comercializate prin distribuitori și constructori în țara și ajung și pe piețele externe, în țări că Belgia, Algeria, Republică Moldova, Ucraina, Bulgaria. În România, Coilprofil a obținut în 2012 o cifră de afaceri de 8,6 milioane de euro.

Mai multe detalii despre activitatea Coilprofil puteți găsi pe site-ul oficial: ->>

  •  
  •  
  •  
  •  
  •