Coldwell Banker România îl numește pe Bogdan Voica în poziția de CEO

Coldwell Banker Romania il numeste pe Bogdan Voica in pozitia de CEO

Coldwell Banker România, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active în România, l-a numit la conducere pe Bogdan Voica, un consultant imobiliar cu o experiență de peste 15 ani pe segmentul real estate din România și din regiune.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, secția Finanțe – Bănci, și a Universității București (masterat Business Consulting), Bogdan Voica a activat, ca angajat sau consultant independent, cu lideri mondiali în domeniu, de la Jones Lang LaSalle și John Taylor, la Globalworth, Skanska Commercial Development sau NEPI Rockcastle, aceasta fiind și ultima companie în care a activat înainte să se alăture echipei Coldwell Banker România

Coldwell Banker România este, după ultimele rezultate financiare oficiale, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active în Romania și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager de proiect și agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidențiale, cumulând peste 10.000 de locuințe planificate

Bogdan Voica, 40 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, secția Finanțe – Bănci, și a Universității București (masterat Business Consulting). Înainte de începerea activității pe piața imobiliară, consultantul a activat în companii precum Bancpost sau Deloitte.

În cei peste 15 ani de experiență pe piața imobiliară, Bogdan Voica a făcut parte din echipele sau a colaborat din postura de consultant independent cu lideri mondiali din domeniu, precum Jones Lang LaSalle, John Taylor, Globalworth, Skanska Commercial Development și NEPI Rockcastle, ultima companie în care a activat înainte de numirea la conducerea Coldwell Banker România. În această perioadă, consultantul imobiliar a asistat numeroși dezvoltatori, de la investiția inițială până la închirierea sau vânzarea proiectelor dezvoltate, fiind implicat și în proiecte de revitalizare a distressed assets.

„Alăturarea mea echipei Coldwell Banker România reprezintă o onoare și o provocare. Adițional menținerii poziției de lider detașat pe segmentul rezidențial, avem ca obiectiv în 2018 consolidarea acestei poziții și dezvoltarea teritorială dar și dezvoltarea activității pe segmente de piață mai puțin explorate în ultimul timp de către Codlwll Banker în România, cum ar fi commercial property advisory, segmente unde Coldwell Banker este perceput la nivel global ca un agent preferat de investitorii imobiliari de talie medie. Vom implementa tehnologii și tehnici noi de marketing în procesele de reprezentare în proiectele în care suntem implicați, păstrând o notă personală în relația pe care o avem cu partenerii noștri”, a declarat Bogdan Voica, CEO Coldwell Banker România.

Coldwell Banker România a înregistrat în 2016, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifră de afaceri cumulată de 5,6 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active pe piața locală.

Coldwell Banker România este activă pe piața locală de 12 ani și este compania de consultanță imobiliară cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind managerul și agentul exclusiv pentru peste 15 de proiecte rezidențiale din România, printre care Aviației Park, Baba Novac Residence, Belvedere Residences, Cosmopolis, Estic Park și Onix Park în București, Doppel Cristian, Sânpetru Residence și Transilvania Residence în Brașov și Belle Ville și Grand Hill Residence din Cluj – Napoca.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americană este deținută în prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin rețeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de țări cu peste 3.000 de birouri și are peste 86.000 de consultanți și brokeri.

Coldwell Banker România oferă servicii de consultanță, brokeraj și management al proprietăților imobiliare pe toate segmentele pieței: rezidențial, birouri, industrial, terenuri și investiții.