Competiția educațională de tranzacționare online, BVB Invest Quest, începe pe 14 aprilie

Competiția educațională de tranzacționare online, BVB Invest Quest (BVB IQ), dedicată persoanelor peste 18 ani, interesate de funcționarea pieței de capital și de realizarea unei investiții în baza unei bune înțelegeri și a informării prealabile, începe pe data de 14 aprilie.

bvb invest quest final

BVB IQ are la bază o platformă educațională ce cuprinde 20 de seminarii realizate în țara și o competiție virtuală de tranzacționare online.

Competiție virtuală de tranzacționare online se va desfășura pe platformă BVB, ArenaXT, iar condițiile de tranzacționare vor replica condițiile din piața reală. Participanții la BVB IQ vor avea la dispoziție o sumă virtuală de 30.000 lei pe care o vor putea investi în acțiunile celor mai lichide 15 companii listate la BVB: Banca Transilvania, Fondul Proprietatea, Romgaz, OMV Petrom, BRD-GSG, Transgaz, Transelectrica, Nuclearelectrica, Bursa de Valori București, SSIF Broker și cele 5 SIF-uri.

În perioadă 31 martie – 6 mai, persoanele interesate să participe în competiție se pot înscrie la unul dintre seminariile care vor avea loc în țara, cu sprijinul partenerilor la proiect: patru societăți de brokeraj a€“ Estinvest, Intercapital, SSIF Broker și Tradeville, precum și Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Participarea la competiție și la seminarii este gratuită.

Cel care va ocupa locul I va primi o vacanță de 7 zile în doi în Palma de Mallorca, cel de pe locul II, un laptop DELL XPS, iar  locul III va presupune trei premii care constau într-un Samsung Galaxy S4.

Seminariile vor avea loc astfel:

Bacău – 4 Aprilie

Brașov – 8 și 9 Aprilie

București – 2-3, 5, 12, 23-24, 26, 29 Aprilie și 3 Mai

Cluj-Napoca – 15, 29 Aprilie

Constanța – 17 Aprilie  și 6-7 Mai

Craiova – 11 Aprilie

Galați – 11 Aprilie

Iași – 9 Aprilie

Oradea – 16 Aprilie

Sibiu – 10&11 Aprilie

Suceava – 30 Aprilie

Timișoara –  6 Mai

Parteneri promovare ai proiectului BVB IQ: Artmark și doingbusiness.ro

Parteneri media ai proiectului BVB IQ: Ziarul Financiar, wall-street.ro și România Liberă.

€œPrin BVB IQ targetam persoane care nu sunt investitori activi în piață de capital. Informarea și educarea în sferă financiară a acestei categorii de persoane este importantă pentru noi că Bursă, întrucât ei sunt viitoarea generație de investitori și proprietari de companii, și credem cu tărie în creșterea calității mediului de business în care ne desfășurăm activitatea. Doresc să mulțumesc tuturor partenerilor la proiect pentru încrederea lor în obiectivul nostru comun.” a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

Mai multe detalii despre competiția BVB IQ vor fi disponibile pe site-ul BVB începând cu 31 martie.
Pentru informații suplimentare, va rugăm să contactați pe: Mariana Ciurel, Șef Marketing și Relații Internaționale, +40.740.104.193, mariana.ciurel@bvb.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •