Conferința despre Fericire, în octombrie, la București

Conferința despre Fericire, în octombrie, la București

Pe 5 și 6 octombrie Asociația Inițiativa pentru Fericire organizează, la București, în cadrul Universității Româno-Americane, Conferința despre Fericire.

Conferința este organizată în contextul în care Organizația Mondială a Sănătății (OMS) preconizează că până în 2020, depresia va fi cea de-a doua cea mai răspândită boală la nivel mondial, după bolile de inimă. Tot OMS a stabilit într-un studiu că România este cea mai nefericită țară din Uniunea Europeană.

La eveniment vor fi prezenți mai mulți speakeri care vor trata subiectul fericirii din perspectiva activității lor:

* Weceslao Unanue Consultant de psihologie economicăpentru ONU si Guvernul Regal al Bhutanului Profesor al Universidad Adolfo Ibanez și profesor asociat University of Sussex

* Hedi Hoka Coach Prof. Universitar Dr. Facultatea de Psihologie, Babeș Bolyai Cluj Napoca

* Eiji Shimizu Producator Happy Movie

* Randy Taran Fondator Project Happiness, coordonator al Happiness Coalition (ce include California University, Standford University) și membru în consiliul de administrație al Fundației Dalai Lama

* Vanessa King CoFondator al Action for Happiness Facilitator accredit MAPP la Pennsylvania University

Aflați detalii despre  Asociația Inițiativa pentru Fericire, pe site-ul oficial ->>

Biletele sunt disponibile prin Eventim și în rețelele partenere: magazinele Orange, Vodafone sau Domo, librăriile Cărturești și Humanitas. Ele au prețuri pornind de la 175 RON pentru o zi de eveniment, iar membrii ONG-urilor beneficiază de reduceri speciale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •