Moduri prin care să-ți găsești fericirea

Moduri prin care sa iti gasesti fericirea

Ca antreprenor, cred că este esențial să fii fericit în timp ce ești în călătoria construirii imperiului tău. De fapt, cercetările arată că oamenii fericiți au de obicei mult mai mult succes. Iată câteva idei care te pot ajuta să devii o persoană mai fericită și, prin urmare, un antreprenor mai bun.

1. Pasiune.

Ai o pasiune pentru ceea ce faci? Pentru munca ta și pentru companie? Pasiunea este critică pentru fericire. Așa cum spunea odată Tommy Hilfiger, „Drumul spre succes nu este ușor de navigat, dar cu muncă asiduă, antrenare și pasiune, este posibil să realizezi visul american.” Realitatea este că pasiunea este critică deoarece, în acele zile în care afacerile merg prost, pasiunea este ceea ce te va motiva.

Citește și: Aceste simple exerciții de două minute îţi pot crește considerabil starea de fericire

2. Energie.

Dacă ai mai multă energie, vei fi mai entuziast și motivat și te vei simți mai desăvârșit în viața ta. Cu alte cuvinte, te vei simți mai fericit. Deci, întrebarea este: cum obțineți mai multă energie? Răspunsul se reduce la două elemente: exerciții fizice și nutriție. Găsiți un plan care vă ajută să vă concentrați pe dietă și fitness, scrie business.com.

3. Viața socială.

Să ai o viață socială bună te ajută să devii și să rămâi fericit, deoarece atunci când ești în preajma altor persoane, îți oferă dovezi sociale. În multe moduri, o viață socială te face să te simți iubit și să faci parte din ceva mai mare. După cum a spus autorul și psihologul Paul Bloom, „Suntem constituiți astfel încât simple acte de bunătate, cum ar fi oferirea de caritate sau exprimarea recunoștinței, să aibă un efect pozitiv asupra dispozițiilor noastre pe termen lung. Cheia vieții fericite este o viață cu relații susținute, muncă provocatoare și conexiuni cu comunitatea. ”Oricât de ocupat ești, fă-ți timp pentru o viață socială!”.

Citește și: Nivelul de fericire este direct proporțional cu veniturile numai până la un punct

4. Extinde-ți așteptările.

Aștepți rezultate mici sau masive? Cercetarea susține ideea că gândirea pozitivă obține rezultate mai bune. Barbara Fredrickson, cercetătoare de psihologie pozitivă la Universitatea din Carolina de Nord, a descoperit că „atunci când experimentezi emoții pozitive precum bucuria, mulțumirea și iubirea, vei vedea mai multe posibilități în viața ta. Emoțiile pozitive lărgesc sentimentul de posibilitate și deschid mintea la mai multe opțiuni. ”

5. Scopul.

Consider că scopul este baza pentru motivația maximă și pentru o viață cu adevărat fericită. De ce? Dacă îți cunoști scopul, îți oferă direcție. Conduce tot ceea ce faci. Te face fericit. Dacă afacerea ta este legată de scopul tău, acest lucru te face puternic.

6. Gândirea.

Un mod de a fi fericit este să-ți schimbi gândirea și să realizezi că „gândurile sunt lucruri”. Ceea ce vreau să spun prin aceasta este că dacă ai gânduri pozitive, obții rezultate pozitive. Dacă ai gânduri negative, obții rezultate negative. Conceptul a fost popularizat în multe cărți, începând cu Thoughts are Things de Prentice Mulford în 1899. Conceptul care stă la bază este că gândurile seamănă cu „turnul de semnal”. Monitorizează și controlează-ți gândirea.

Citește și: De ce o carieră de succes poate să nu ducă la fericire

7. Un mentor.

Când vorbesc cu oameni de mare succes, ei îmi spun că, de-a lungul vieții lor, au avut mulți mentori care i-au ajutat să aibă succes personal și profesional. Care este avantajul de a avea un mentor? Ei bine, în primul rând, ghici ce? Știu că este greu de crezut, dar nu poți să înveți sau să știi totul singur, iar a avea un mentor este o scurtătură pentru cunoaștere.Un mentor are adesea experiența pe care nu o ai și te va împinge să fii mai bun. Găsește un mentor.

Vrei să fii fericit? Lucrează la asta în fiecare zi. Fericirea nu este un eveniment, ci un proces.

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •