Conferința internațională The Power of Storytelling, pe 5 octombrie, la București

Conferința internațională The Power of Storytelling, pe 5 octombrie, la București

Trimestrialul independent Decât o Revistă organizează anul acesta a treia ediție a conferinței internaționale The Power of Storytelling, un prilej de învățare pentru comunicatori, povestitori sau creatori de conținut în orice formă, potrivit unui comunicat de presă trimis Manager Express.

Focusul ediției este puterea poveștilor de a contribui la o societate mai bună. Conferința va explora acest potențial de schimbare și care sunt principiile și uneltele care pot produce impact. 

Speakerii vin din toată lumea și sunt profesioniști recunoscuți, premiați și apreciați:

* Jacqui Banaszynski, premiată cu un Pulitzer, va vorbi despre impactul emoțional al poveștilor jurnalistice

* Chris Jones, câștigător al celui mai prestigios premiu pentru scriitura de revistă american, va vorbi despre uneltele esențiale pentru documentare și, împreună cu Tom Junod, și el multiplu-premiat, despre vocea scriitorului

* Cynthia Gorney, care scrie pentru National Geographic și predă jurnalism la University of California în Berkely, va vorbi despre identificarea poveștii celei mai bune.

* Documentarista Mona Nicoară va vorbi despre granițele dintre jurnalism, activism și artă, iar Jens Lekman va vorbi (și va cânta) despre construirea unei povești în muzică.

Conferința va avea loc pe data de 5 octombrie, în București, la Hotel Pullman.

Detalii despre speakeri, programul complet și formularul de înscriere sunt aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •