Lagardère Travel Retail România va avea primul CEO român

Marius Văcălău va fi numit CEO Lagardère Travel Retail România începând cu 1 noiembrie 2019. De 12 ani parte din echipa de management a companiei și ocupând din 2011 poziția de COO, Marius Văcălău îi succede lui Stefan Picard, care va prelua de la aceeași dată poziția de Executive Vice President Commercial Development & Transformation în cadrul Duty Free Global, parte a Grupului Lagardère.

Marius Văcălău preia poziția de CEO al Lagardère Travel Retail România, un vot de încredere dat întregii echipe din țară, care din 2010 a traversat o perioadă de expansiune, diversificându-și liniile de business și mărind portofoliul de spații comerciale de la 50 magazine în anul 2010 la peste 270 în 2019.

„Atât eu, cât și Stefan Picard, cu care am făcut o echipă extraordinară, am crezut în dezvoltarea rețelei de magazine și în eficientizarea celor două business line-uri. Vom continua să găsim spații noi, concepte și produse inovatoare și în anii următori, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor consumatorilor aflați în mișcare”, a declarat Marius Văcălău, CEO Lagardère Travel Retail România.

Primul CEO român al companiei s-a alăturat echipei în anul 2007, preluând funcția de Director Comercial (cu focus pe zona de achiziții și marketing) și raportând direct către CEO. Din 2011, Marius Văcălău a făcut tranziția către poziția de COO, integrând și coordonarea operațiunilor pe cele două business line-uri și zona de expansiune a rețelei de magazine. Tranziția către poziția de CEO a venit natural, având în vedere experiența sa extinsă în zona de business a Lagardère, precum și contribuția sa la dezvoltarea companiei.

Citește și: TBI Bank îl numește pe Costin Mincovici în poziția de Chief Credit Officer

  •  
  •  
  •  
  •  
  •