Electrogrup își lansează divizia Smart City, sub coordonarea lui Dragoș Nedelea

Electrogrup isi lanseaza divizia Smart City, sub coordonarea lui Dragos Nedelea

Electrogrup anunță astăzi că își lansează o divizie specială, dedicată proiectelor Smart City, care consolidează capacitățile și resursele companiilor din holding-ul E-INFRA, cu scopul de a deveni lider al pieței românești de soluții de profil.

“Implementarea soluțiilor Smart City se bazează în primul rând pe componente de infrastructură, iar Electrogrup este, în esență, o companie de infrastructură, printre puținele care funcționează cu un capital integral românesc. Ambițiile noastre de a deveni un campion regional implică și prezența noastră directă, consistentă, într-un segment cu un viitor frumos și sigur – Smart City. Îmi face plăcere să anunț că cea mai de succes echipă Smart City din România se alătură Electrogrup și pune bazele unei divizii dedicate, care va capitaliza nu doar experiența membrilor săi, ci și bagajul consistent de resurse și know-how al companiilor din grup”, declară Adrian Florea, CEO Electrogrup.

Astfel, Dragoș Nedelea se alătură echipei Electrogrup în rolul de Business Development Director Smart City. Anterior, Nedelea a ocupat același rol în cadrul Telekom România, a pus bazele departamentului de servicii dedicate sectorului public în cadrul Deloitte Audit România și a lucrat în Unitatea pentru Coordonarea si Verificarea Achizitiilor Publice din Ministerul Finanțelor Publice. Noua divizie îi include și pe Corina Palos, în rolul de Bid Manager, precum și pe Costin Constantin, în poziția de Business Development Manager, ambii cu o experiență anterioară considerabilă în implementarea de soluții Smart City în Telekom România, dar și în cadrul altor integratori.

“Viitorul economiei mondiale se bazează pe orașe ca poli de crestere, iar orașele viitorului se vor baza pe infrastructură inteligentă – Smart Cities capabile să atragă talent și să asigure un nivel înalt al calității vieții. Viziunea noastră este să fim facilitatorii acestei dezvoltări. E-INFRA este grupul cel mai bine poziționat să susțină dezvoltarea orașelor din Romania, prin infrastructura și soluțiile necesare pentru a le trasnforma în Smart Cities”, spune Daniel Farmache, CEO E-INFRA.