Evenimentele 11even Experiences revin în 2014 cu poveşti şi experienţe de viaţă

Evenimentele 11even Experiences revin în 2014 cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare, în 11 oraşe din ţară, informează un comunicat de presă remis Manager Express.

Dacă în 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, iar în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, anul acesta fiecare eveniment 11even Experiences se va derula având ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life.

Evenimentele locale 11even Experiences din 2014 se vor desfăşura în perioada 7 – 30 mai după următoarea agendă: 7 mai – Bacău,  9 mai – Suceava, 12 mai – Timişoara, 13 mai – Constanţa, 14 mai – Craiova, 15 mai – Ploieşti şi Cluj-Napoca, 16 mai – Sibiu, 21 mai – Braşov,  22 mai – Bucureşti, 30 mai – Oradea.

Participarea la evenimentele 11even Experiences se face pe bază de bilet. Preţul acestora oscilează între 30 şi 100 de lei, în funcţie de oraş şi de tipul de pachet selectat.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul oficial sau în anumite locaţii partener din fiecare oraş unde va avea loc un eveniment 11even. Informaţii suplimentare, poze şi înregistrări video de la evenimentele precedente pot fi găsite și pe pagina de Facebook.

Până în 7 aprilie pentru oraşele Bacău, Suceava, Timişoara, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Cluj-Napoca şi Sibiu, şi 15 aprilie pentru Braşov, Bucureşti şi Oradea, organizatorii au pregătit o ofertă Early Bird extraordinară, astfel că înregistrarea la evenimente se poate face cu un discount de 20%  faţă de preţul întreg la fiecare din categoriile premium, standard şi educativ.

11even Experiences este un concept marca Asociaţia 11even, susţinut la nivel naţional de DPD România.

Evenimentul va susţine financiar proiecte educative pentru tinerii ploieşteni, facilitând acestora accesul la workshopuri şi alte evenimente, şi totodată un grup format din 20 de tineri proveniţi de la Centrele de Plasament de pe raza judeţului Prahova vor avea posibilitatea de a-i întâlni pe aceşti oameni valoroşi.

11even Experience – Ploieşti va avea loc în data de 15 Mai 2014, începând cu ora 17.00 în Aula Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, B-dul Bucureşti, nr. 39.

Au confirmat până în prezent participarea în calitate de speakeri: Leonard Doroftei, Corina Ungureanu, Paul Olteanu, Peter Barta, Cristina Manole, Paul Dumbravanu, Eugen Cristescu, Lucian Aldescu.

Mai multe informaţii despre programele 11even pot fi găsite pe www.11even.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •