EY România numeşte doi noi Parteneri în Audit

Executivii de top din România sunt încrezători

Felicia Gavrilă şi Burcin Atakan au fost numiţi Parteneri ai EY România, începând cu data de 1 iulie 2015.

“Îi felicit pe colegii mei – Felicia şi Burcin – pentru această reușită profesională. În fiecare an, sunt încântat să anunț numirea unor noi Parteneri la EY România, deoarece știu că reprezintă rezultatul unui parcurs profesional de excepție. Sunt convins că poveștile lor de succes și pasiunea pe care o pun în tot ceea ce fac constituie o sursă de inspirație pentru membrii echipelor lor. De asemenea, aceste noi promovări ne vor sprijini în a răspunde nevoilor clienţilor noştri”, declară Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Felicia Gavrilă s-a alăturat EY în 2006 şi a fost numită în funcţia de Director Executiv în 2013. Deşi a lucrat în principal în audit, în tot acest timp, a avut proiecte și în zona serviciilor conexe. Începând cu a doua jumătate a anului 2014, Felicia s-a implicat mai mult în serviciile dedicate unor sectoare specifice, cum ar fi sectorul imobiliar și cel al energiei. În ianuarie 2015, ea s-a alăturat grupului regional de lucru al EY pentru pieţe de capital, la nivelul Europei Centrale şi de Sud-est.

Burcin Atakan și-a început cariera la EY în 2007, ca Manager în cadrul departamentului de servicii de investigare a fraudelor al EY din Istanbul. S-a transferat în Bucureşti în 2011, ca Lider al departamentului local de investigare a fraudelor, devenind ulterior Director Executiv în 2012. Burcin are peste 19 ani de experienţă în acest domeniu şi a ocupat poziţii de conducere în importante instituţii financiare din Turcia, precum Halkbank şi Pamukbank.

La nivel global, EY a anunţat promovarea în funcţia de Partener a 753 de angajaţi, reprezentând o creştere de 12% faţă de 2014 şi cea mai mare creştere din 2008 până acum. Anul acesta, EY a promovat un număr record de femei la nivel de Partener, reprezentând peste 30% dintre toate promovările realizate şi o creştere de 33% comparativ cu anul 2014.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •