Laurențiu Pachiu și echipa Pachiu și Asociații se alătură D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România

Laurentiu Pachiu si echipa Pachiu si Asociatii se alatura D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania

 Laurențiu Pachiu împreună cu întreaga echipa de avocați de la Pachiu și Asociații se alătură D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă a PwC în România. Laurențiu Pachiu va ocupa poziția de Partener.

”Sunt onorat să anunț cooptarea echipei de avocați de la Pachiu și Asociații și integrarea acesteia în echipa de specialiști ai D&B David și Baias. Laurențiu Pachiu este  un profesionist de excepție și decizia de a se alătura echipei noastre ne bucură foarte tare. Expertiza lui Laurențiu și a echipei sale este în mare măsură complementară expertizei D&B.  Sunt convins că împreună vom consolida și dezvolta ariile de practică existente ale D&B David și Baias și, totodată, noi arii de practică”, a declarat Sorin David, Partener coordonator D&B David și Baias.

Citește și: Opțiuni aflate la îndemâna angajatorilor în contextul COVID-19

”Acest nou parteneriat face parte din strategia PwC România și D&B David și Baias de dezvoltare a serviciilor de consultanță juridică și de consolidare a practicilor în care Pachiu și Asociații si D&B excelează. Le urez bun venit și sunt sigur că echipele noastre vor colabora cu succes pentru îndeplinirea acestor obiective”, a afirmat Daniel Anghel, Partener și Lider al departamentului de Consultanță fiscală și juridică.

Cu experiență de peste 22 de ani în avocatura de business, mediul academic și diplomație, Laurențiu Pachiu și-a început cariera în mediul universitar și diplomatic, apoi a lucrat în cadrul unei firme de avocatură de top din SUA, cu sediul în București. În 1998 și-a deschis propria casă de avocatură unde a coordonat ariile de practică Energie, Finanțe și Litigii.

”Mă bucur să mă alătur D&B David și Baias, o echipă de profesioniști recunoscută în piața avocaturii și să contribui la reputația și succesul firmei și al clienților săi. Alăturarea celor două echipe va consolida poziția D&B David și Baias pe piața avocaturii și va oferi o gamă extinsă și diversificată de servicii juridice de cea mai bună calitate clienților celor două echipe”, a spus Laurențiu Pachiu.

Citește și: Deloitte: Piețele financiare, imposibil de previzionat! Încrederea, un indicator important în acest moment

El a absolvit cursurile de pregătire din cadrul Deutsche Genossenschaftsbank în domeniul bancar fiind și absolvent al Academiei Diplomatice a Ministerului Federal German al Afacerilor Externe si al Facultății de Drept, Universitatea București. De asemenea, deține un master în cadrul Universității Derby din Anglia, obținând titlul de LLM în Transnational Oil, Gas and Energy Law.

Odată cu venirea lui Laurențiu Pachiu și a echipei Pachiu și Asociații în cadrul firmei, activitatea D&B David și Baias va fi coordonată de opt parteneri, având o echipă de peste 50 de avocați.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •