PwC România anunță promovarea a opt directori în practicile de Taxe, Audit și Consultanță

PwC Romania anunta promovarea a opt directori in practicile de Taxe, Audit si Consultanta

PwC România anunță că, începând cu 1 ianuarie 2021, promovează opt directori în cadrul celor trei linii de servicii ale companiei: Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță pentru Afaceri.

”Sunt mândru de colegii noștri care au demonstrat calități profesionale și umane deosebite, contribuind constant la dezvoltarea companiei și la succesul clienților noștri. În același timp, promovarea a opt directori este încă o dovadă că practica noastră de consultanță este puternică și continuă să creeze oportunități de dezvoltare în carieră și în aceste vremuri incerte”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România.

Oana Munteanu, Livia Teodoru, Roxana Popa, Diana Roșu și Diana Oprescu devin directori în practica de Consultanță fiscală și juridică, Andreea Bistriceanu, director în Consultanță pentru Afaceri, iar Iuliana Teletin și Amoros Avramia, directori în Audit.

Oana Munteanu s-a alăturat PwC România în anul 2008 și de peste trei ani coordonează practica de consultanţă în Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională din PwC România. Are peste 12 ani de experienţă în ţări din Europa Centrală şi de Est şi CSI în proiecte privind strategia de resurse umane, evaluarea eficacităţii şi proceselor legate de managementul capitalului uman.

Livia Teodoru are o experiență de peste 14 ani în PwC România, fiind specializată în prețuri de transfer. Ariile ei de specializare sunt: planificare, documentație, acorduri de preț în avans, rezolvarea disputelor și restructurarea afacerii. Experiența sa include proiecte în diferite industrii, cum ar fi farma sau bunuri de larg consum.

Roxana Popa și-a început cariera în PwC România în urmă cu 10 ani fiind specializată în servicii de consultanță fiscală pentru companii, atât privind aspectele fiscale locale, cât și internaționale, inclusiv structurarea impozitului, revizuiri fiscale, inspecții fiscale și prețuri de transfer. Este implicată în diverse proiecte de achiziții și fuziuni din industrii precum energie, telecomunicații, petrol și gaze, utilități, industri și retail.

Diana Roșu este parte a echipei PwC România de peste 11 ani și acordă consultanță fiscală companiilor din domeniul serviciilor financiare și imobiliare. De-a lungul timpului a participat la diverse proiecte de restructurare și administrare a activelor, structuri de finanțare, prețuri de transfer și investiții pe piețele de capital.

Diana Oprescu are o experiență de peste 9 ani în PwC România. Ea este specializată în consultanță fiscală internațională cu accent pe industriile telecom, media și telecomunicații.

Andreea Bistriceanu lucrează de 13 ani în practica de fuziuni și achiziții a PwC România. A fost implicată în diverse proiecte de fuziuni, achiziții, transferuri și proiecte due diligence, finalizate cu succes, în multe sectoare precum produse industriale, energie,  retail, servicii medicale, farma, IT și telecom, imobiliare.

Iuliana Teletin s-a alăturat echipei PwC România în anul 2008, având o vastă experiență în audit financiar, cât și în consultanță contabilă, deservind numeroși clienți, atat companii locale, cât și multinaționale. Incepand cu anul 2011, Iuliana este implicată în dezvoltarea practicii de Piețe de Capital si Consultanta Financiar-contabila, oferind clienților soluții de eficientizare a raportării financiare, implementării IFRS, dezvoltarea de proceduri privind fluxul financiar-contabil, cat si analize economice. De asemenea, Iuliana este specializata in verificarea si auditul proiectelor implementate de clienți prin intermediul diverselor programe de finanțare (fonduri europene nerambursabile, ajutoare de stat).

Amoros Avramia s-a alăturat PwC România în urmă cu 13 ani și are experiență în auditul statutar și în auditul contabil în conformitate cu IFRS. El a fost implicat în misiuni de audit desfăşurate în diverse industrii, precum logistică, imobiliare, auto, construcţii, retail, farma, tehnologie, servicii financiare, sector public.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •