Societatea de avocatură D&B David şi Baias anunță promovarea a șase Avocați Seniori

Societatea de avocatura D&B David si Baias anunta promovarea a sase Avocati Seniori

D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, anunță promovarea a șase Avocați Seniori, începând cu 1 ianuarie 2021.

”Îi felicit pe colegii promovați și le urez  succes în noile roluri. Urcând încă o treaptă în carieră colegii noștri au demonstrat calități profesionale și umane deosebite, fiind lideri în echipele lor și contribuind constant la valoarea pe care o aducem clienților și firmei noastre”,  a declarat Sorin David, Managing Partner, D&B David şi Baias.

Astfel, Alexandra Barac, Iacob Buga, Cătălina Ilie, Andreea Racu, Andreea Tortov și Sonia Voinescu devin Avocați Seniori.

Citește și: 2021, aventuri în incertitudine sau transformare pragmatică?

Alexandra Barac este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și membră a Baroului Bucureşti din februarie 2014. Ea s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în noiembrie 2016, fiind specializată în litigii de muncă, civile, comerciale și de achiziții publice.

Iacob Buga a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și a devenit membru al Baroului Bucureşti în anul 2015. Iacob s-a alăturat echipei de litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna iunie a anului 2018, fiind specializat în litigii civile, administrative şi fiscale.

Cătălina Ilie este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din 2015. Cătălina s-a alăturat echipei de servicii financiare din cadrul D&B David şi Baias în 2016. Domeniile sale de expertiză includ dreptul bancar, asigurări, servicii de plată și protecţia datelor cu caracter personal.

Citește și: Peste o treime dintre angajaţi vor să lase în urmă programul de lucru standard 9:00-17:00

Andreea Racu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în dreptul afacerilor. Este membră a Baroului Bucureşti din anul 2015 și s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în același an, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

Andreea Tortov este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și membră a Baroului Bucureşti din Februarie 2013. Andreea a lucrat în D&B între anii 2016-2018 și a revenit în echipa de Corporate M&A a D&B David şi Baias în Octombrie 2019, fiind specializată în fuziuni şi achiziţii, drept societar şi proiecte de reorganizare internaţională.

Citește și: BestJobs: Scădere de 23% în trimestrul trei pentru joburile de management

Sonia Voinescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, precum și a unui masterat în Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept din București. Sonia este membră a baroului Bucureşti din 2013 și s-a alăturat D&B David şi Baias în octombrie 2016, făcând parte din echipa de concurenţă și ajutor de stat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •