Logo-ul de campanie ales de Donald Trump seamănă izbitor cu cel al lui Obama

Logo-ul de campanie ales de Donald Trump pentru alegerile  din 2016  seamănă izbitor de mult cu cel al președintelui Barack Obama, a observat un consilier politic și dezvoltator web, citat de Mashable. 

trump-obama

Întoarce logo-ul lui Donald Trump invers. Acum?

Consultantul independent, Matthew Gordon, a remarcat pe contul său de Twitter că este de ajuns ca Donald Trump să-și rotească logo-ul și să schimbe culorile ca între logo-ul său și al lui Obama, să nu fie prea multe diferențe.

Matthew Gordon

Reporterul Brian Koerber, Mashable, punctează ironic: „Dungile roșii, patriotice de pe logo-ul lui Obama au devenit părul lui Donald care jură cu toată convingerea că nu poartă o perucă”. Vezi aici clipul care a stârnit rumoare și a pornit un val de glume vizavi de părul miliardarului, cum ar fi: „Cum va crea Donald Trump locuri de muncă pentru clasa mijlocie? Angajându-i să îl aplaude”.

Sloganul pentru campania prezidențială al lui Donald Trump este unul ambițios: „Make America Great Again!”. Însă, imaginea pe care a ales-o omul de afaceri pentru contul de Twitter  este considerată de specialiștii în online ca fiind înspăimântătoare.

Donald J. Trump

Ție cum ți se pare logo-ul lui Trump?

 

(Sursa foto: Gage Skidmore, Flickr)