Accor anunță numirea lui Christophe Chamboncel ca Accor Regional Leader pentru România și Europa de Sud-Est

Christophe Chamboncel a fost numit Accor Regional Leader

Christophe Chamboncel a fost numit Accor Regional Leader pentru România și Europa de Sud-Est și va oferi sprijin operațional hotelurilor Accor din regiune.

Christophe s-a alăturat echipei Accor în 2002 și și-a dezvoltat cariera în domeniul hotelier împreună cu Accor în Franța, la Paris, în Africa și în Europa de Est – inclusiv în România și Polonia. Recent, el a fost responsabil pentru lansarea unui proiect digital cheie al Accor în întreaga regiune. Misiunea lui Christophe în România și SEE va fi aceea de a conduce excelența hotelurilor în domeniile-cheie precum serviciile, angajamentul, veniturile, profitabilitatea și managementul relațiilor cu partenerii Accor și al așteptărilor proprietarilor de hoteluri.

Potrivit rețelei LinkedIn, Chamboncel revine în România, unde a mai lucrat în intervalul 2014-2015, în calitate de Director General al Novotel Bucarest City Center.  Christophe Chamboncel a activat în ultimii patru ani tot în zona Europei Centrale și de Est, ca director general al Novotel Warszawa Airport. Anterior, timp de trei ani şi trei luni, a ocupat poziția de director general al hotelului Mercure Sarakawa Lome din Togo și, timp de patru ani şi șapte luni, s-a ocupat de managementul hotelului Novotel Port Harcourt din Nigeria. Anterior, a ocupat poziții de management pe segmentul F&B pentru Novotel GHI Conakry și Novotel Gare de Lyon Paris XII.

Christophe Chamboncel a urmat, în intervalul 1992-1995, studiile Academie Accor France, cu specializarea marketing în domeniul ospitalității, și ale Vatel France, cu specializarea managementul hotelurilor și al restaurantelor.

Citește și: Consiliul de Administrație al TeraPlast a prelungit mandatele a doi dintre directorii grupului

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •