Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică lansează Pasărea Rock

Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică vor susține pe 25 martie, la Sala Palatului, un concert de „investire” a trupei Pasărea Rock, potrivit unui comunicat de presă remis Manager Express.

Pasarea Rock

Grupul a avut deja câteva apariții publice. În 2013, Baniciu, Kappl & Lipan au deschis concertul Deep Puple (Cluj-Napoca), au participat la Festivalul Folk You!, edițiile Vama Veche și București, la spectacolul „Centenar Maria Tănase” din Bucureşti şi au susţinut un concert la Târgu Mureş.

Din trupa Pasărea Rock mai fac parte și Vlady Cnejevici – clape, Teo Boar – chitară electrică, Marius Bațu – chitară acustică și backing vocal.

Repertoriul stabilit pentru spectacolul de la Sala Palatului include compoziţii de pe albumul Cantafabule; hituri din repertoriul lui Mircea Baniciu; piese reorchestrate, ce fac parte din prima operă rock simfonic românească, Meșterul Manole, care a avut premiera mondială la finele lunii noiembrie 2013, la Timișoara. Acestora li se adaugă noi piese rock cu influenţe din folclorul universal, compuse special pentru acest proiect și care combină sunetul anilor ’70, cu soundul secolului 21, trecând prin filtrul personal al fiecăruia dintre cei trei muzicieni.

Invitat special al concertului va fi Mani Neumann, supranumit „violonistul diavolului”.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga, casa de bilete de la Teatrul Elisabeta, Arte International – Librăria Eminescu, EuroGSM – Bucureşti Unirii, EuroGSM – Perla, EuroGSM – București Lujerului și online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Preţul biletelor este: VIP – 195 Ron; Categ. 1 – 165 Ron; Categ. 2 – 130 Ron; Categ. 3 – 90 Ron; Categ. 4 – 60 Ron.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •