Tichetele și cardurile cadou, cele mai așteptate surprize de către angajate cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie

Tichetele sii cardurile cadou, cele mai așteptate surprize de catre angajate cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie

În ultimii ani, acordarea tichetelor și cardurilor cadou cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie s-a accentuat, atât în rândul companiilor mari, cât și în rândul celor mijlocii și mici. Astfel, mai mult de 70% dintre companiile care acordă tichete și carduri de masă, oferă și tichete/carduri cadou, dintre care 5% sunt pentru zilele de 1 și 8 martie.

Citește și: Ce cadouri să alegi pentru șefi, în funcție de stilul lor de management și modul în care fac business

“8 martie este evenimentul pentru care companiile se străduiesc din ce în ce mai mult să fie creative în materie de cadouri. Tichetele și cardurile cadou sunt un mod de recompensare foarte îndrăgit, prin prisma flexibilității pe care o oferă, alături de alte surprize pe care le pregătesc angajatorii pentru femeile din companie. Oferirea de tichete și carduri cadou simplifică mult logistica companiilor, în special a celor fără departamente mari de HR, iar pentru femeile care le primesc reprezintă o mare bucurie întrucât își pot cumpăra cadoul mult dorit”, a arătat Elena Pap, directorul general Up România.

Tichetele și cardurile cadou, cele mai așteptate surprize de către angajate cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie

Faptul că tichetele și cardurile cadou sunt un beneficiu tot mai des oferit de companii pentru 1 și 8 martie este reflectat și de modul în care au crescut vânzările în ultimii ani, creșterea fiind de la an la an cu aproximativ 18%.

Pentru acest an, Up România estimează o creștere de 10% a volumului de tichete și carduri cadou vândute cu această ocazie.

Citește și: Ce cadouri sunt, cu adevărat, apreciate de către angajați?

Tichetele cadou sunt scutite de taxe sociale, salariale și patronale, precum și de impozit, în limita unui plafon maxim de 150 de lei pentru fiecare salariat și pentru fiecare copil minor.

Conform datelor companiei Up România, companiile din București – Ilfov, Brașov–Sibiu–Cluj și cele din zona de Sud–Vest acordă cel mai mult acest beneficiu.

Beneficiarii tichetelor și cardurilor Up Cadou pot achiziţiona bijuterii, cosmetice, articole vestimentare şi încălţăminte, cărţi, jucării, obiecte de mobilier, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice, servicii de turism etc. În perioada 1-15 martie 2020, Up România le oferă femeilor care beneficiază de carduri și tichete Up Cadou promoții importante la branduri îndrăgite, cum ar fi: Diverta, IPEKYIOL, KOTON, PARFOIS, PINKO, MaxMara, THE BODY SHOP.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •