PeliFilip îşi lărgește echipa de parteneri, prin promovarea Oanei Bădărău

PeliFilip îşi lărgește echipa de parteneri, prin promovarea Oanei Bădărău

PeliFilip a promovat-o în poziţia de Partener pe Oana Bădărău, anterior Senior Associate în cadrul firmei. PeliFilip a ajuns astfel la nouă parteneri din totalul de 65 de avocați. Tot de la începutul acestui an, Olga Niţă a fost numită Senior Associate al casei de avocatură.

Oana Bădărău face parte din echipa PeliFilip încă de la înfiinţarea firmei, specializându-se în piaţa imobiliară, proiecte şi infrastructură şi achiziţii publice. Expertiza ei acoperă tranzacţii de real estate, dezvoltarea şi finanţarea proiectelor, construcţii, închirieri, contracte comerciale etc. Oana a fost implicată, de multe ori din poziția de coordonator, în unele dintre cele mai importante tranzacții ale pieței de real estate din România ultimilor ani.

Olga Niţă s-a alăturat echipei PeliFilip în anul 2011, după ce a efectuat un stagiu de practică la această firmă în anul 2010. Principalele practici în care este specializată și unde a activat pe multe dintre tranzacțiile de top din ultimii ani sunt corporate, fuziuni şi achiziţii şi pieţe de capital, având experienţă şi în finanțări.

Despre PeliFilip
PeliFilip este o firmă de avocatură care asigură servicii juridice. Specializaţi în proiecte complexe care necesită o abordare inovatoare, avocaţii PeliFilip au o vastă experienţă în diverse domenii, precum infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, piaţă imobiliară, concurenţă, litigii, finanţări şi pieţe de capital, precum şi dreptul muncii.

Mai multe detalii despre ariile de expertiză şi echipa PeliFilip găsiţi pe site-ul www.pelifilip.com.