Proiectul național Business (r)Evolution ajunge la Brașov în 11 aprilie 2017

Doingbusiness.ro organizeaza proiectul intitulat Business (r)Evolution

Doingbusiness.ro organizează pentru al șaptelea an consecutiv seria de conferințe dedicată soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. În 2017, proiectul este intitulat Business (r)Evolution și este dedicat dezvoltării, digitalizării și managementului performant.

Seria de conferințe care a debutat la Iași, în 21 martie 2017, ajunge la Brașov în 11 aprilie 2017 și va continua la Craiova (26 aprilie), București (10 mai), Arad (14 iunie). În toamnă, proiectul național continuă cu evenimentele de la Târgu Mureș, Piatra-Neamț și Oradea.

,,2017 este un an în care presiunile fantastice existente în economie în privința prețului forței de muncă și al banilor se suprapun realității externe pe care o vedem încă din 2016, atunci când foarte improbabilul a devenit realitate. Antreprenorii care vor fi alături de noi și în acest an, categoric, vor fi mai pregătiți pentru ceea ce va urma întrucât oferim și soluții pentru evoluția dar mai ales o revoluție a modului în care se fac afaceri’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Oamenii de afaceri din Brașov și din județele învecinate sunt invitați să participe gratuit la evenimentul Business (r)Evolution, care se va desfășura marți, 11 aprilie 2017, începând cu ora 9.00, la Hotelul Kronwell din Brașov. Înscrierea se poate face pe www.doingbusiness.ro, iar participarea este gratuită în limita a două persoane pentru fiecare companie înregistrată (participarea a mai mult de două personae / companie presupune taxă de înscriere).

Conferința de la Brașov va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, care va prezenta audienței și propriile scenarii și argumente în privința a ceea ce va urma în anul economic 2017.

Prima sesiune a conferinței este dedicată consultanței și soluțiilor pentru managamentul performant, iar printre speakeri se numara Răzvan Ionescu, Director Marketing Segment Business Telekom – care va prezenta publicului solutiile digitale cele mai actuale și mai potrivite pentru optimizarea costurilor în companie, si Marius Vasilescu, Director adjunct Deloitte România – care va demonstra de ce planul de afaceri este cartea de vizită a companiei.

Cea de-a doua sesiune – Impactul digitalizării și tehnologiei în dezvoltarea afacerilor – aduce participanților soluții software pentru management eficient, productivitate și analiză a modulului în care se iau deciziile, resurse on-line pentru dezvoltare, marketing, vânzări și extinderea pe noi piețe. Dana Tudor Tănase, Managing Partner Creative&Bright – va face o analiza a componentelor unui sistem funcțional în cadrul organizatiei, iar Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions – va vorbi despre tendințele și instrumentele anului 2017 în marketingul digital. Dumitru Ion, CEO Kompass România, va face o demonstrație despre cum poți vinde eficient, adresându-te exact clientului care pe care îl targetezi.

Conferința se încheie prin prezentarea interactivă a unui set de instrumente de dezvoltare personală (de la branding-ul personal la tehnici de programare neuro-lingvistică, prezentare executivă, comunicare non-verbală), susținut de către Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională, precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.