Teraplast anunță membri noi în Consiliul de Administrație

Teraplast anunta membri noi in Consiliul de Administratie

Sorin Olaru, Managing Partner al Cetus Capital, și societatea RSL Capital Advisors SRL au intrat în Consiliul de Administrație Teraplast.

Acționarii grupului Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din România și unul dintre principalii producători de materiale pentru piața construcțiilor și instalațiilor, au aprobat vineri, 6 octombrie, numirea lui Sorin Olaru, Managing Partner al Cetus Capital, în boardul companiei. În consiliul de administrație al Teraplast a intrat și societatea RSL Capital Advisors SRL, prin reprezentantul legal Răzvan Lefter.

Numirea noilor membri ai consiliului de administrație Teraplast au avut loc în contextul Adunării Generale a companiei din data de 6 octombrie. De asemenea, acționarii au reconfirmat, în cadrul AGA, administratorii Teraplast care au îndeplinit acest rol și anterior, respectiv Dorel Goia (acționarul majoritar al Teraplast), Magda Eugenia Palfi-Tirau și Mirelă Pop.

Economist cu o vastă experiență în domeniul bancar, Sorin Olaru a ocupat, de-a lungul timpului, funcții-cheie în cadrul unor instituții bancare importante. Anterior înființării Cetus Capital, în 2015, Sorin Olaru a fost, timp de 8 ani, directorul departamentului Trezorerie și Piețe de capital în cadrul Millennium Bank. Înainte de a se alătura echipei Millennium, a petrecut 10 ani în departamentul Trezorerie al băncii ING, unde a ocupat diverse poziții, de la agent de bursă, până la cea de director Rate și Credit.

Înființată în 2014, RSL Capital Advisors este reprezentată de către Răzvan Lefter, care își continuă din această poziție mandatul de administrator al Teraplast.

Cu o tradiție de 120 de ani, Grupul Teraplast este, în prezent, cel mai mare procesător de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători de materiale pentru piața construcțiilor și instalațiilor. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe șase linii de business: Instalații & Amenajări, Profile tâmplărie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate și Tâmplărie termoizolantă.

Facilitățile de producție ale companiilor din Grup sunt localizate în Parcul Industrial Teraplast, dezvoltat pe o suprafață de peste 200.000 mp, în extravilanul municipiului Bistrița. Începând din 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – Teraplast – este listată la Bursa de Valori București, sub simbolul TRP.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •