Timos Tsokanis, noul Director Executiv de Tehnologie și IT al Telekom România

Din 1 mai, Timos Tsokanis va prelua funcția de Director Executiv Tehnologia Informaţiei Telekom România, dar și pe cea de Director Executiv interimar Operaţiuni şi Tehnologie România. Tsokanis are 20 de ani de experiență în sectorul telecom, atât în zona de Tehnologie, cât și în cea de Comercial.

Tsokanis a fost numit în funcția de Director Executiv de Tehnologie în urma unui interimat de trei luni, pe aceeași poziție. Înainte de a se alătura echipei, Tsokanis a fost Chief Operational Officer în cadrul Vivacom (companie de telecomunicaţii din Bulgaria), potrivit anunțului Telekom.

Experiența lui Tsokanis

Alături de grupul Telekom de peste șase ani, Timos Tsokanis conduce una dintre cele mai extinse echipe din cadrul Telekom România, unul dintre obiectivele majore ale acesteia fiind eficientizarea activităților de modernizare a rețelelor și a tehnologiilor existente.

Experienţa profesională a lui Tsokanis se îmtinde pe o durată de peste 20 de ani și include diferite poziţii de management în domeniul telecomunicaţiilor, printre care funcţiile de Chief IT & Customer Service Officer în cadrul Globul EAD Bulgaria, CIO la Tellas, Executive IT Director West la Verizon Wireless (SUA) și de Deputy IT Executive Director în cadrul Stet Hellas (Grecia).

De asemenea, Timos Tsokanis deţine o diplomă în inginerie din partea Universităţii Tehnice Naţionale din Atena și un Masterat în Știinţă din partea WPI, SUA.

(Foto: Telekom)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •