Telekom Romania o numește pe Carmen Dumitrache în poziția de Director Executiv de Resurse Umane

Carmen Dumitrache, noul director executiv de resurse umane de la Telekom Romania

Telekom Romania anunță numirea lui Carmen Dumitrache în poziția de Director Executiv de Resurse Umane, în funcție din 15 septembrie 2016. Din această poziție, ea va fi responsabilă de coordonarea activităților de resurse umane în grupul de companii Telekom Romania, raportând direct către directorul general al Telekom Romania.

Cu aproape 20 de ani petrecuți în poziții de management executiv de resurse umane, Carmen Dumitrache este un profesionist cu experiență într-o gamă largă de industrii precum cea de tehnologie și IT, consultanță și externalizare, medicală, dar și în domeniul ONG.

Poziția sa anterioară la Ericsson Telecommunication, ca HR Business Partner – Global Support Center, a presupus responsabilitate pentru activitățile desfășurate în șapte țări. Astfel, deține abilități valoroase în ceea ce privește managementul de echipe și proiecte locate în mai multe țări.

Carmen este licențiată în medicină și deține un  MBA Româno-Canadian în marketing. Și-a completat constant educația formală participând regulat la cursuri pe parcursul întregii sale cariere.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •