Vassilis Stavrou, noul manager general al Mega Image România

Managerul general al Meja Image România, francezul Xavier Piesvaux, pleacă din cadrul companiei, după 10 ani de activitate. Funcția va fi ocupată de Vassilis Stavrou, un grec cu o experiență bogată în grupul belgian Delhaize,

Xavier Piesvaux, francezul responsabil de activitatea lanţului cu cea mai agresivă expansiune pe segmentul de supermarketuri din România, cedează poziţia de manager general, după 10 ani de activitate în cadrul companiei, informează Magazinul Progresiv.

Citește și: În „căutarea comorii” numită wellness, la Mega Image

Managerul a anunțat că va pleca din grupul Delhaize, dar nu a dezvăluit încă de ce proiecte se va ocupa. Acesta a venit la Mega Image România, pe poziţia de director operaţional, pe când lanţul număra doar 19 magazine şi şi-a încheiat mandatul cu peste 400 de unităţi.

Înlocuitorul său este Vassilis Stavrou, un grec cu o experiență bogată în grupul belgian Delhaize, inclusiv în regiunea Europei de Sud-Est. Stavrou este din mai 2014 Chief Business Development Officer for Southeastern Europe & Indonesia în cadrul grupului belgian Delhaize, care operează lanţul Mega Image.

Citește și: Condica de sugestii şi reclamaţii s-a mutat în online

Mega Image are în prezent aproximativ 8.000 de angajați și peste 400 de magazine, la care se adaugă cei 1.000 de angajați ai partenerilor companiei intrați în sistemul de „Operational Partnership” (franciză managerială – n.r.) Shop&Go. Retailerul a raportat pe 2014 o cifră de afaceri de aproximativ 635 mil. euro (2815,8 mil. lei), în creștere cu 20% față de 2013, și un profit net în stagnare de 12,5 mil. euro (55,7 mil. lei).

(Foto: www.simplybucharest.ro)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •