We Teach Passion – Crina Semciuc, noua imagine a DallesGO

Crina Semciuc este noua imagine DallesGO. Ea va deschide sezonul de cursuri cu numărul opt din seria Universul DallesGo , sub campania We Teach Passion, informează un comunicat remis Manager Express.

Crina Semciuc a devenit cunoscută publicului pentru rolurile din Webside Story, California Dreamin’, Rocker, A! sau În derivă și continuă să se implice în proiecte cinematografice alături de regizori de referință. Fotografiile campaniei We Teach Passion cu Crina Semciuc sunt semnate de echipa de profesori DallesGO- Ionuț Staicu (fotografie), Ovidiu Buta (styling) și Diana Ionescu (Make-Up), și de hair stilistul GETT’S Artistic Studio Oana Moțoi.

Intitulată sugestiv We Teach Passion, campania ediției cu numărul opt a cursurilor DallesGO sărbătorește autenticitatea, curiozitatea și (re)descoperirea pasiunii pentru domenii creative, vorbind, în același timp, despre noi începuturi, provocări și experiențe alături de o “catedră” extinsă de specialiști și de noi proiecte, asocieri și divizii creative și efervescente.

Cursurile DallesGO se întâmplă seara, de la 18.30, ceea ce le face accesibile chiar şi celor care au mereu un program încărcat, iar atmosfera se păstrează, aşa cum era de aşteptat, una inspirațională, creativă şi interactivă.

Fiecare curs after work include 12 întâlniri săptămânale în cadrul cărora înveţi de la oameni fascinanţi, formatori de excepţie care îţi vor transmite cele mai interesante şi actuale informații despre industria care te interesează. Ṣi pentru că la DallesGO pasiunea este destinaţia permanentă, venim în întâmpinarea celor care îşi doresc să afle şi mai multe despre pasiunea lor şi, începând din noul sezon, fiecărui curs i se adaugă un modul opţional de 6 săptamani, ce vine ca o continuare firească a dezvoltării cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate.

DallesGO continuă să crească, oferindu-le cursanților săi experiențe din ce în ce mai interactive și o educație profesională prin excelență. Nu întamplător, pentru cursurile after work de la Universul DallesGO încă de la început am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charismă și reputație profesională puternică.

Ovidiu Buta – fashion director GQ coordonează împreună cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendințe în Modă. Nick Barna, reputat make-up trainer, și Diana Ionescu, fashion make-up artist, susțin cursurile de Make-up, Mihai Musceleanu, specialist în fotografie și optică și Ionuț Staicu, fotograf de modă, susţin cursurile de Fotografie, GETT’S Artistic Team coordonează cursurile profesionale de Hairstyling, iar Irina Neacșu, arhitect și designer de obiect, descoperă cursanţilor ineditul univers numit Design Interior.

Cursurile profesionale de PR sunt susținute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, în timp ce Alex Negrea, cel mai renumit specialist social media, îşi iniţiază cursanţii în domeniul fascinant al rețelelor sociale. De asemenea, Mugur Pătrașcu, reputat om de comunicare și experimentat profesionist în digital se alătură din sezonul 8 echipei de specialiști DallesGO, urmând să prezinte cursul de Comunicare Online.

Contextul palpitant în care se desfăşoară cursurile, profesorii care te motivează creativ dar şi profesional prin abordare şi know-how, proiectele unice în care sunt implicaţi cursanţii alături de profesorii lor, dar şi condiţiile de excelenţă oferite cursanţilor pe întreaga perioada, sunt ingredientele care contribuie permanent la succesul celei mai interactive platforme de cursuri creative after work din Bucureşti.

COOKING – A journey in Italy with Patrizia Paglieri by DallesGO & Mega ImageUn curs excepțional, care îţi oferă ocazia de a descoperi secretele bucătăriei italiene, de la Patrizia Paglieri, proprietara unuia dintre cele mai renumite restaurante din Capitală și totodată una dintre cele mai cunoscute și apreciate Chef. Patrizia, a cărei notorietate depășește granițele țării sale, s-a născut la San Remo și face parte dintr-o familie cu tradiție în haute cuisine.

A gătit pentru Giani Morandi, Joe Cocker, Liza Minelli, Andy Garcia şi alte personalităţi care i-au trecut pragul şi se bucură de apreciere ca Chef atât în România, cât și în țara natală. Cursul promite o experiență delicioasă pasionaților de cooking și gurmanzilor cu abilități de chef. Alături de Patrizia și cu sprijinul Mega Image, care va pune la dispoziție produse și ingrediente, cursanții DallesGO se vor îmbarca într-un voiaj culinar pasionant, în care gătitul înseamnă know-how, deprindere, creativitate, trucuri dar şi distracție.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România în ceea ce privește numărul de magazine cu o reţea ce cuprinde peste 300 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD. Parte din Delhaize Group, Mega Image îşi propune să ofere, în fiecare zi, servicii de calitate şi o sortimentaţie de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile.

ACTORIE – Cursul de Actorie la DallesGO înseamnă 12 săptămâni palpitante în care descoperi culisele meseriei de actor, te distrezi şi înveţi să te cunoşti mai bine. Doi profesori de actorie, din generații complet diferite, vor preda acest curs, dezvăluind pasionaţilor de teatru şi film ce înseamnă actoria din mai multe unghiuri.

Cursul te învaţă noţiuni practice despre dicţie şi mişcare, propune exerciţii captivante de imaginaţie, îţi arată cum să transpui experienţele personale în actorie şi, mai ales, cum să insufli viaţă într-un personaj şi să îl faci de neuitat. Cursanții au ocazia nu doar să fie parte dintr-un spectacol de teatru, dar și să își exerseze încrederea totală în propriile forțe, să dobândească dezinvoltura în relațiile interumane, să învețe să reacționeze spontan şi să se relaxeze.

Actorul Filip Ristovski este macedonean, stabilit de 17 ani în România, iar cariera sa l-a purtat pe scene celebre de la noi și din străinătate. Este un talent unic, care s-a făcut ușor remarcat în peisajul artistic autohton, iar în acest moment îl puteți vedea în rolul principal, alături de Monica Petrică în spectacolul „Nijinski, celaltă față a geniului”. Rareș Andrici este proaspăt absolvent al universității UNATC, deja multi-premiat pentru roluri principale, și considerat unul dintre cei mai buni actori ai generației sale.

COMUNICARE ONLINE – Mugur Pătrașcu este om de comunicare, antreprenor și profesor asociat la Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării. Cu o experiență în publicitate de peste 14 ani, la D’Arcy, Grey și Leo Burnett, a început să comunice pe zona digitală acum 10 ani, atunci când și-a înființat propria companie de web design.

În 2006, lansează alături de Ștefan Iordache iLeo, o companie care ajunge 3 ani mai târziu cea mai mare agenție de comunicare digitala din România. Reputat practician în domeniu, cu un portofoliu de peste 200 de campanii derulate în acest mediu, produsele antreprenoriale dezvoltate și cariera academică recentă, Mugur Pătrașcu oferă o privire holistică asupra fenomenului digital, cu valențe reale în zona de implementare și strategie aplicabilă de business.

SOCIAL MEDIA – Alex Negrea este unul dintre cele mai respectate nume din marketingul online, oferind consultanță și know-how în social media. Deţine unul dintre cele mai renumite bloguri din România, având cele mai multe apariţii atât în presa tradiţională, cât şi în mediul online.

Timp de trei ani a ocupat poziţia de Social Media Manager în cadrul BCR, primul job destinat social media din România, iar în prezent conduce departamentul de Facebook al agenției Spada, specializată pe new media. A participat, ca blogger, în peste 100 de campanii de promovare a unor branduri precum Microsoft, LG, Motorola, Petrom, Orange, Vodafone, Romtelecom, Ursus, Heineken, Peroni, Bitdefender.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul ÎncepătoriIrina Markovits, cu o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil, îi va îndruma pe cursanţi în primii paşi pe care aceştia îi vor face în lumea modei. Cursul se adresează celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, în construirea stilului personal, celor interesați să exploreze modul în care se traduc tedințele în garderoba personală, precum și cum se construiește un mix&match de succes.

În cadrul cursului vei călători, alături de Irina, prin istoria modei, vei descoperi personajele fascinante, curentele și stilurile care i-au influențat parcursul, și vei avea oportunitatea de a transpune cunoștințele deprinse la curs într-un exercițiu creativ și captivant de styling.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Avansaţi – Cursurile poartă amprenta lui Ovidiu Buta, stilist şi jurnalist de modă care nu mai are nevoie de prezentări. Printr-un program dinamic şi interactiv, cursanţii au oportunitatea să acumuleze noi experienţe în domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesională. Aceştia vor face cunoştinţă cu echipe de profesionişti din industrie, intrând în contact cu cei mai în vogă designeri români, fotografi și fashion editori.

În cadrul workshopurilor de stilism, cursanţii vor realiza proiecte creative de mix & match și vor organiza shooting-uri foto. Cursul este gândit pentru viitorii stiliști, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc să aprofundeze acest domeniu. Timp de 12 săptămâni, sunt abordate subiecte despre modă ca industrie, despre felul în care apar tendințele, momentele și designerii importanți ai secolului XX, dar și cum se gândește un pictorial și un moodboard, cum se lucrează cu clienți, cum se construiește look-ul complet al unei persoane de la accesorii și imprimeuri.

MAKE-UP, modul Începători Nick Barna s-a format la Centrul de Pregătire şi Instruire Chanel și a fost make-up artistul oficial Maybelline New York în România timp de 8 ani.

Îl recomandă cei 4 ani de experienţă peste hotare ca make-up artist pentru branduri celebre l-au ajutat să-şi desăvârşească pregătirea începută în ţară, şi l-au transformat într-un artist complex. Nick este un reputat specialist în make-up, la portofoliul său adăugându-se colaborările cu nume celebre din industria modei şi televiziunii, precum Irina Marinescu, Stephan Pelger, vedete ca Dj Wanda, Teo, Răzvan Mazilu şi mulţi alţii.

Timp de trei luni, Nick dezvăluie cursanţilor ABC-ul unui machiaj sofisticat şi tendinţele în frumuseţe şi îngrijire personală. Cursul permite cursanţilor să descopere modul în care trăsăturile pot fi puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului și să afle ce stil de machiaj li se potrivește și trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.

MAKE-UP, modul Avansaţi – Diana Ionescu, make-up artist cu experienţă în fashion, beauty şi avangardă, a avut colaborări cu cele mai prestigioase reviste de modă, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica și All Hollow.

Cursul oferă oportunitatea unei specializări profesionale în make-up, acordând la finalul celor 12 sedinţe săptămânale diplome acreditate. Cursul pregătește persoanele care îşi doresc o carieră de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite în industria de fashion & beauty în cadrul prezentărilor de modă, al şedinţelor foto, în televiziune, în teatru şi în cinematografie.

Noutatea deosebită a acestui sezon pe care o prezentăm cu mare plăcere următoarei generaţii de pasionaţi ai artei make-up-ului este parteneriatul dintre DallesGO şi M∙A∙C, unul dintre numele de referinţă la nivel global în industria de make-up profesional. Celebrul brand va pune la dispoziţia cursanţilor gama profesională completă, de la produse de bază până la cele mai extravagante palete cromatice şi pigmenţi, kit-uri folosite şi recomandate chiar de către cei mai celebri profesionişti ai industriei frumuseţii.

DESIGN INTERIOR, modul începători  Arh. Irina Neacșu este lector doctor arhitect și predă la atelierul de proiectare, în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Cursul său oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile de ambientare a interioarelor şi de selectare a finisajelor. Pe lângă workshop-urile „how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate, vor realiza planuri de amenajare interioară și vor descoperi tendinţele actuale de home & deco.

DESIGN INTERIOR, modul avansați – Cursul este dedicat tuturor celor care au efectuat studii de arhitectură sau design interior, sau care au deja o experiență în domeniu și doresc să se perfecționeze.

Vei aborda designul interior din două perspective: spații rezidențiale și spații publice. Vei învăța și exersa tehnici diferite de desen și proiectare, atât 2D si 3D, esențiale pentru care vor ajuta în exprimarea proiectelor de amenajare interioară într-un mod aplicat. Cursul presupune o implicare complexă și cunoștințe din cele mai diverse, de la aspecte tehnice la criterii estetice și noțiuni de stil, designul interior fiind o disciplina dinamică, mereu în aliniere cu tendințe și materiale noi, o disciplină în care este mereu ceva nou de învățat.

RELAŢII PUBLICE Ioana Mănoiu este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice.

Cursul Ioanei este destinat atât profesioniștilor, cât și celor care aspiră la o carieră în relaţii publice. În cadrul celor 12 săptămâni, cursanţii vor fi introduşi în secretele relaţiilor publice și vor învața cum să scrie o strategie de PR, să dezvolte un program de responsabilitate sociala, să comunice prin canale media convenționale, dar și prin cele de socializare, să organizeze evenimente și să rezolve rapid crize de imagine.

FOTOGRAFIE, modul de inițiere –  Mihai Musceleanu a participat la peste o sută de târguri și întâlniri fotografice internaționale. Este inginer specialist în mecanică fină și optică, activitate de proiectare  aparate și obiective foto la IOR, profesor invitat la UNARTE București, editor al Revistei Fotografia și video și membru fondator al Technical Image Press Association – Paris 1990.

Cursurile sunt destinate iubitorilor de fotografie, introducându-i într-un domeniu efervescent şi în permanentă transformare. Indiferent de experiență și de camera pe care o porți cu tine, cursurile de Fotografie prezentate de Mihai Musceleanu te vor inspira să excelezi în pasiunea ta pentru cadrul perfect.

În cadrul cursului, vei face o călătorie fascinantă în Studiourile DallesGO, unde te vei familiariza cu tot ceea ce înseamnă fotografie de portret, peisaj, fotoreportaj, obiect și imagine de modă. Îți susținem entuziasmul oferindu-ți acces la tehnici și trucuri ce te vor ajuta să îți exprimi coerent viziunea într-o compoziție perfectă, prezentându-ți un ghid complet al stilurilor de fotografie, setărilor camerei, încadrării și schemelor de iluminare.

FOTOGRAFIE, modul avansați – Numele şi lucrările lui Ionuț Staicu sunt mereu în atenția celor captivaţi de fotografie şi alături de el, cursanţii vor fi iniţiati în toate secretele artei fotografice.

De-a lungul celor 12 săptămâni de workshopuri de tehnică şi artă fotografică, cursanții vor învăţa pas cu pas de la un profesionist al domeniului cum să se foloseasca de toate setările aparatului foto și care sunt ingredientele unui cadru perfect. Pe lângă multiplele cunostinţe teoretice, cursul va exersa abilitatea creativă, la finalul acestuia viitorii fotografi stăpânind tehnica şi descoperindu-şi stilul propriu, atât în condiții de studio cât și outdoor.

Cursul de fotografie pentru avansați la DallesGO propune o incursiune fascinantă în fotografia de modă, beauty și advertising, alături de unul dintre cei mai apreciați profesioniști din domeniu, Ionuț Staicu. La cursuri îți vei exersa abilitățile și îți vei putea pune în aplicare ideile și talentul într-un context profesional, colaborând cu diviziile de Stilism și Make-Up DallesGO, îți vei construi propriul portofoliu de proiecte fotografice și vei realiza shooting-uri ce vor fi beneficia de expunere în cadrul platformelor online ale partenerilor DallesGO.

HAIRSTYLING – GETT’S Artistic Team. Sub îndrumarea top stiliștilor GETT’S Artistic Team, participanții la curs descoperă ultimele tendințe în coafură și styling profesional, învață legile de colorimetrie și tehnicile de haircut și își formează mâna realizând o colecție de coafuri și tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practică în cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.

Înscrierile se fac pe site-ul oficial 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •